Padt, Buijs en Burnet in FC Groningen TV

2 november 2018

FC Groningen TV blikt vanavond op FOX Sports uitgebreid vooruit op de wedstrijd van vanavond tegen Excelsior met Danny Buijs, Sergio Padt en Lorenzo Burnet.

FC Groningen speelt vanavond om 20.00 uur de uitwedstrijd tegen Excelsior, de club waar FC Groningen-trainer Danny Buijs in januari 2002 zijn betaald voetbal-carrière begon. In FCG TV blikt Buijs vooruit op zijn terugkeer met FC Groningen bij de Rotterdammers en op de confrontatie met Excelsior-trainer Adrie Poldervaart die Buijs al achttien jaar kent. Eerst als fysiotherapeut van Excelsior en later als collega-trainer. 

Ook voor Lorenzo Burnet wordt het vanavond een speciale wedstrijd. Burnet speelde vijf jaar voor FC Groningen en staat nu aan de andere kant in het shirt van Excelsior. In maart 2012 zorgde hij met het enige doelpunt voor de laatste zege van FC Groningen in Rotterdam op Excelsior. Burnet kijkt vanavond terug naar dat moment en spreekt zijn verwachting uit over het duel van vanavond.

Daarnaast komt Sergio Padt aan het woord over de 10.080 minuten die hij al onafgebroken in het doel staat van FC Groningen en zijn er beelden van de 0-2 zege van FC Groningen op Excelsior uit november 1998 met een wel heel bijzonder doelpunt van Joost Broerse.

FC Groningen TV wordt vanavond om 18.15 uur uitgezonden op FOX Sports kanaal 1. De uitzending wordt vanavond om 18.45 uur, 23.15 uur en 01.00 uur herhaald op kanaal 3. Zaterdag is FCG TV te zien om 14.30 uur op kanaal 3. Kijk voor de exacte tijden op https://live.foxsports.nl/live/tv-gids/list

Laatste nieuws