Padt, Bruns, Bel Hassani, Sierhuis, El Hankouri in FCG TV

25 januari 2019

FC Groningen TV kijkt vanavond op FOX Sports terug op het droomdebuut van Thomas Bruns tegen Heracles Almelo. Daarnaast is er een vooruitblik op de uitwedstrijd tegen PSV met Sergio Padt.

Thomas Bruns kon zich geen beter debuut voor FC Groningen wensen. Hij scoorde twee keer tegen zijn oude club Heracles Almelo en zorgde er zo mede voor dat de FC met 3-0 wist te winnen. FCG TV heeft vanavond eigen beelden van de bijzondere avond van Bruns met reacties van Bruns zelf en Iliass Bel Hassani die ook zijn eerste minuten in het shirt van FC Groningen speelde.

Voor Kaj Sierhuis was het duel tegen Heracles Almelo ook de eerste voor FC Groningen. FCG TV kijkt samen met hem een paar belangrijke acties terug en laat hem reageren op de beelden. Natuurlijk gaat het daarbij ook over de komende tegenstander PSV.

FC Groningen wist de laatste twee uitwedstrijden tegen PSV met 0-0 gelijk te spelen. Sergio Padt stond die duels in het doel van de FC en samen met hem blikt FCG TV vooruit naar de ontmoeting van zaterdagavond. Daarnaast komt Mo El Hankouri in FCG TV aan het woord over zijn officieuze debuut, dinsdag tegen PEC Zwolle, waarin hij twee keer scoorde.

FC Groningen TV wordt vanavond om 18.15 uur uitgezonden op FOX Sports kanaal 1. De uitzending wordt vanavond om 19.00 uur en 01.00 uur herhaald op kanaal 3. Zaterdag is de uitzending om 14.30 uur te zien op kanaal 3. Kijk voor de exacte tijden op: https://live.foxsports.nl/live/tv-gids/list

Laatste nieuws