string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Padt bij definitieve selectie voor Luxemburg.

Dinsdag 06 juni 2017 om 10:25

Sergio Padt zit bij de definitieve 23-koppige selectie van Oranje voor het WK-kwalificatieduel met Luxemburg dat vrijdagavond 9 juni wordt gespeeld in Rotterdam.

Op diezelfde dag speelt Marokko met Mimoun Mahi in de gelederen in de voorronde van de Africa Cup een uitwedstrijd tegen Kameroen. Samir Memisevic speelt op vrijdag 9 juni met Bosnië thuis tegen Griekenland in de WK-kwalificatie.

Papua Nieuw-Guinea
David Browne speelt met Papua Nieuw-Guinea op vrijdag 9 juni de uitwedstrijd tegen de Solomon Eilanden. Vier dagen later, op dinsdag 13 juni, is de terugwedstrijd in de hoofdstad Port Moresby.

Australië
Ajdin Hrustic speelt donderdag 8 juni met Australië een WK-kwalificatiewedstrijd tegen Saudi-Arabië. Op 13 juni spelen de ‘Socceroos’ een oefeninterland tegen Brazilië. Tijdens de Confederations Cup wordt tussen 19 en 25 juni gespeeld tegen Duitsland, Kameroen en Chili. De finale is zondag 2 juli.

Jong Zweden
Simon Tibbling opent tijdens het EK in Polen op vrijdag 16 juni met Jong Zweden tegen Engeland. Op maandag 19 juni is gastland Polen tegenstander. Donderdag 22 juni wordt in de groepsfase gespeeld tegen Slowakije. Het toernooi eindigt vrijdag 30 juni.

In tenue Zweden

Gerelateerd nieuws.

12 uur geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard