string(9) "claudebot"

Overzicht voorbereiding en persdag in FCG TV.

Dinsdag 31 juli 2012 om 14:38

Vanavond om 18.00 uur is op Eredivisie Live 2 de eerste aflevering van een nieuw seizoen FC Groningen TV te zien. Alweer voor het vierde jaar brengen programmamakers Emiel Venema en Jos Schoenmaker alles wat er speelt rond de Trots van het Noorden in beeld.

In de aflevering van vanavond wordt teruggekeken op de wedstrijden die FC Groningen tot nu toe heeft gespeeld in de voorbereiding op het seizoen 2012-2013. De duels tegen onder andere RWE Eemsmond, Kickers Emden, Sunderland en FC Emmen leverden fraaie doelpunten op.
Het seizoen begon op 24 juni met de eerste training op het sportpark van VV Haren. Maar liefst 1500 supporters trotseerden de regen om de nieuwe trainer Robert Maaskant en nieuwe spelers als Michael de Leeuw en Paco van Moorsel voor het eerst in actie te zien. Maaskant werd na de eerste training verrast met een leuk kadootje van FC Groningen supporter Inge Wijngaard.
Vast onderdeel van de voorbereiding op het nieuwe seizoem is de persdag. Directeur Hans Nijland maakte vorige week donderdag bekend dat, ondanks de wereldwijde crisis, het financieel goed gaat met de FC. Dat moet het nieuwe seizoen weer gaan uitmonden in een plek in het linkerrijtje. Volgens Nijland en Maaskant moet het komend jaar weer gaan bruisen in Euroborg.
FC Groningen TV wordt vanavond om 18.00 uur uitgezonden op Eredivisie Live 2. De herhaling is om 19.55 en 0.05 uur te zien op EL 2. Morgen wordt FCG TV om 08.50 en 13.25 uur.
FC Groningen TV is ook terug te zien op de website van FC Groningen: http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ en op YouTube: www.youtube.com/fcgroningentv Blijf op de hoogte van FC Groningen TV via twitter: www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Strijd op het Shuffleboard

1 dag geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

3 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus