Oratmangoen: 'Hele mooie stabiele club in de Eredivisie'

15 april 2022

Ragnar Oratmangoen tekende vrijdag aan het einde van de middag een meerjarig contract in Euroborg. De 24-jarige aanvaller maakt het seizoen af bij Go Ahead Eagles en meldt zich in de zomer op sportpark Corpus den Hoorn. Oratmangoen wil groeien in Groningen en kijkt uit naar een succesvolle periode bij de Trots van het Noorden. 

20220415RagnarOratmangoen008

Met bijna 150 wedstrijden in het betaalde voetbal heeft de eerste aanwinst voor het seizoen 2022/2023 al een behoorlijk aantal duels aan ervaring in de benen. Het huidige seizoen liet de aanvaller bij Go Ahead Eagles zien ook in de Eredivisie van meerwaarde te zijn. Bij FC Groningen wil Oratmangoen de volgende stap zetten in zijn carrière. 

"FC Groningen is een hele mooie stabiele club in de Eredivisie die altijd om de Europese plekken moet spelen,” zegt Oratmangoen over zijn nieuwe club. “Het is voor mij een goede stap binnen de Eredivisie. Ik wil zien hoe het me af gaat bij een grotere club waar de verwachtingen hoger zijn.”
 
Oratmangoen nam vrijdagmiddag een kijkje op het trainingscomplex en in Euroborg. De aanvaller was onder de indruk van de faciliteiten waarmee hij de komende seizoenen gaat werken. “Ik had gehoord dat de gym groot was, maar had niet door dat het zo groot was.”
Bekijk het kennismakingsinterview met de eerste aanwinst van het seizoen 2022/2023 via onderstaande videoplayer.
 

Laatste nieuws