OranjeLeeuwinnen in Euroborg, kaartverkoop via KNVB

14 september 2021

De OranjeLeeuwinnen starten de kwalificatiereeks voor het WK in 2023 komende vrijdagavond, 17 september, in Euroborg. De wedstrijd in Groningen start om 20.45 uur tegen Tsjechië. Er zijn nog kaarten verkrijgbaar voor het duel in Groningen.

Het WK in 2023 wordt gehouden in Australië en Nieuw-Zeeland. Na de EK winst in 2017, een tweede plaats op het WK in 2019 en een kwartfinale op de Olympische Spelen, weten de OranjeLeeuwinnen hoe mooi het is om op een groot podium te acteren. Om wederom op een eindtoernooi te mogen strijden, moeten zij zich echter eerst kwalificeren voor WK 2023. Met de steun van Groningen en omstreken start het team de kwalificatiereeks vrijdagavond tegen Tsjechië.
 
Komende vrijdag is niet de eerste keer dat Euroborg oranje kleurt voor de OranjeLeeuwinnen. Na overwinningen in 2017 tegen Noorwegen en 2020 op Estland is het aan de nieuwe bondscoach Mark Parsons en zijn team om de lijn door te zetten. Voor Parsons is dit het eerste duel als bondscoach van de OranjeLeeuwinnen sinds zijn opvolging van Sarina Wiegman.
 
Bij de wedstrijd tegen Tsjechië is volgens geldende overheidsmaatregelen 2/3e van de stadioncapaciteit beschikbaar. Supporters zijn welkom met een volledige vaccinatie of een negatief testresultaat via het kosteloze ‘testen voor toegang’. De QR-code in de CoronaCheck-app wordt bij de ingang van het stadion gecontroleerd. Klik hier voor bezoekersinformatie
 
Wil je de OranjeLeeuwinnen ook toejuichen en de unieke sfeer meemaken in Euroborg? Tickets zijn verkrijgbaar via de ticketshop van de KNVB vanaf €15,-. Vanwege de wedstrijd van de OranjeLeeuwinnen in Euroborg is de FC Groningen Fanshop in het stadion komende vrijdag gesloten. 

KNVB_OL_EK22_NED-CZ_SOCIAL_1920X1080_STATIC_METPARTNER

Laatste nieuws