string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Opstapplaats in Born voor autocombi Roda JC.

Vrijdag 18 april 2014 om 15:57

Supporters van FC Groningen die met eigen auto de wedstrijd Roda JC-FC Groningen willen bezoeken, dienen het laatste deel van de reis per bus af te leggen naar het Parkstad Limburg Stadion. FC Groningen zal de kosten van deze pendelbussen voor haar rekening nemen.

In de eerste week van de verkoop werden reeds 166 kaarten verkocht voor de autocombi naar Roda JC-FC Groningen. De lokale autoriteiten van Kerkrade drongen echter aan op een verplichte buscombi van Groningen naar Kerkrade. Dit gezien de positie van Roda JC op de ranglijst van de Eredivisie.
FC Groningen legde hierop de verkoop voor de autocombi tijdelijk stil en maakte zich sterk voor een meer soepele vervoersregeling. Inmiddels is daarover een compromis bereikt. De personen van een kaart voor de autocombi dienen in Born (VDL Nedcar aan de Dr. H. van Doorneweg 1, 6121 RD te Born) om 13.00 uur op te stappen in de bussen, waarmee het laatste halfuur van de heenreis en na afloop van het duel het eerste deel van de terugreis zal worden afgelegd.
Iedereen met een gekochte kaart voor de autocombi kan van deze regeling gebruik maken. De kosten blijven gehandhaafd op 3 euro voor de autocombi en de verkoop is inmiddels hervat. De verkoop voor de volledige FanTour van Groningen naar Kerkrade loopt – net als de autocombi – tot donderdag 24 april en daarvan zijn de kosten 22,50 euro per persoon.

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’