string(9) "claudebot"

Oproep aan supporters in Liberec: ‘Kom op tijd naar stadion!’.

Donderdag 22 oktober 2015 om 11:41

FC Groningen verzoekt supporters, die kaarten hebben voor de Europese wedstrijd van vanavond tegen Slovan Liberec, om op tijd naar het stadion te komen. Bij het gastenvak van het Stadion u Nisy zullen vanaf 18.30 uur drie loketten beschikbaar zijn als omwisselpunt. Het stadion gaat om 19.00 uur open. De aftrap van het Europese duel in Tsjechië is om 21.05 uur.

De Trots van het Noorden wordt vanavond in Liberec gesteund door 2.000 FC-fans. Gisteren hebben circa 400 supporters hun omwisselbiljet al geruild voor een toegangsbewijs. Door de grote hoeveelheid Groningen-supporters dat dit nog niet heeft gedaan, wordt verwacht dat de wachttijd voor het omwisselen en de toegangscontrole vanavond aanzienlijk zal zijn.

Doorstroming
De club roept supporters dan ook op zo vroeg mogelijk naar het stadion te komen, zodat iedereen op tijd binnen de poorten is voor de wedstrijd. De Tsjechen hebben aangegeven de controle zorgvuldig te laten plaatsvinden. Er dient dus rekening gehouden te worden met rijvorming. Dus: kom op tijd! Voor een vlottere doorstroming is het van belang het omwisselbiljet en geldige legitimatie bij de hand te hebben.

Vuurwerk is niet toegestaan. De politie zal hier streng tegen optreden! Bij de ingang van het stadion zal worden gefouilleerd. Bij openbare dronkenschap bestaat de kans op alcoholcontrole door de politie en een verbod op toegang tot het stadion en dus de wedstrijd.

Gerelateerd nieuws.

6 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’