string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Opnieuw volle Euroborg als NAC op bezoek komt.

Dinsdag 02 november 2010 om 14:07

In de 305de nieuwsbrief namens directie en management blikt algemeen directeur Hans Nijland terug op de gewonnen uitwedstrijd tegen VVV-Venlo, kijkt hij vooruit naar het thuisduel met NAC Breda en benoemt hij de overige activiteiten van deze week bij de club.

“We hebben sportief gezien een uitstekende periode achter de rug. Vorige week werd tijdens de midweekse speelronde concurrent ADO Den Haag met een 3-1 zege afgeschud en afgelopen zaterdag werd overtuigend met 5-3 gewonnen in Venlo van VVV. Inclusief het met 3-2 verloren duel met NEC in Nijmegen hebben we nu in drie opeenvolgende wedstrijden liefst tien keer gescoord. Hierdoor zijn we na de huidige top-3 de meest productieve ploeg in de Eredivisie.”
Clubrecord
“Maar nog belangrijker; we hebben met een totaal van 24 punten een clubrecord gevestigd. Nimmer in de geschiedenis van FC Groningen werden na twaalf speelronden al 24 punten verzameld. Zaterdagavond hopen we het publiek opnieuw te kunnen vermaken. Dan komt NAC Breda naar Groningen. En waar we in andere stadions nog wel eens lege plekken zien, zijn wij verheugd te kunnen melden dat Euroborg zaterdagavond opnieuw is uitverkocht. De aftrap van FC Groningen – NAC Breda is om 19.45 uur.”
Kaartverkoop
“Voor de bekerwedstrijd tegen ADO Den Haag, op donderdag 11 november, zijn nog wel voldoende kaarten beschikbaar, voor de aantrekkelijke prijs van 10 euro per stuk. Er gelden geen beperkingen voor de kaartverkoop. Dus voor iedereen die FC Groningen in eigen huis aan het werk wil zien, is dit een uitgelezen mogelijkheid om voor een vriendelijk tarief Euroborg te bezoeken. De aftrap van het bekerduel is om 20.45 uur. Klik hier voor de kaartverkoop.”
Navolging
“Rond beide thuiswedstrijden zal oud-speler Henk de Haan opnieuw de presentatie op zich nemen van het randprogramma. Vanaf het veld zal hij – evenals bij de voorgaande twee thuiswedstrijden – interviews verzorgen en onderwerpen aankondigen, die te zien zullen zijn op de grote videoschermen. Vaste gast is opnieuw Barend Beltman, eveneens voormalig FC-speler.”
Spelersobligatiefonds
“Niet alleen op het veld gaat het goed, ook daarbuiten scoort FC Groningen. Zo mochten wij eind vorige week de honderdste investeerder bij de club begroeten. Zoals wellicht bekend zijn we gestart met de verkoop van extra participaties voor het Spelersobligatiefonds. Belangstellenden kunnen een obligatie aanschaffen voor 25.000 euro per participatie, met een minimale afname van twee stuks. Het vaste rentepercentage bedraagt vijf procent op jaarbasis. FC Groningen wil met de verkoop een extra bedrag van 2,5 miljoen euro genereren. Met deze nieuwe emissie wordt het uitstaande bedrag van de Spelersobligatielening vergroot naar 10 miljoen euro. Klik hier voor meer informatie.”
Promotiedagen
“Vandaag en morgen (dinsdag en woensdag – red.) presenteert FC Groningen zich wederom tijdens de Promotiedagen voor het bedrijfsleven Noord-Nederland met een eigen FC Business Lounge. Samen met een aantal sponsorrelaties proberen we een ‘stadionsfeer’ te creëren op ons FC Groningen Plein in Martiniplaza.”
“Met name onze commerciële afdeling zal deze twee dagen sterk vertegenwoordigd zijn om bestaande relaties te ontvangen, maar natuurlijk ook om nieuwe contacten aan te boren. Voor al onze leden van de Hattrick’s Club hebben wij tijdens de Promotiedagen een speciale beursactie met het thema ‘metamorfose’. Indien u nieuwsgierig bent geworden, bezoek dan vandaag of morgen het FC Groningen Plein. U bent van harte welkom.”
Forum
“Donderdagavond zal ondergetekende zitting nemen in een forum in Marum. In het Multifunctioneel Centrum ’t Marheem vindt een informatieavond plaats over maatschappelijke stages. Doel van de avond is vrijwilligerswerk – en met name de maatschappelijke stages voor jongeren – op de kaart te zetten. Doelgroep zijn besturen van lokale vrijwilligers- en andere organisaties. Vanuit mijn rol zal ik een toelichting geven op het jeugdbeleid binnen FC Groningen. Forumleider is Tjeerd van Bekkum, burgemeester van de gemeente Marum.”
Innovatiesessie
“Zaterdagmiddag vindt er voorafgaand aan de competitiewedstrijd van FC Groningen tegen NAC Breda een open innovatiesessie plaats in het Noorderpoort in Euroborg. De sessie is opgezet door Syntens – een vanuit de overheid opgezette landelijke organisatie, die het bedrijfsleven helpt new business te ontwikkelen –, het Groningse ondernemersbureau De Ondernemers en FC Groningen. Doel van de middag is om nieuwe ideeën aan te boren om FC Groningen weer een stap verder te brengen in de ontwikkeling van de club.”
FC Groningen Junior Club
“De FC Groningen Junior Club heeft een drukke herfstvakantie achter de rug. Ruim tweehonderd kinderen deden mee aan allerlei activiteiten zoals de rondleiding, de voetbal techniektraining en de verjaardagsfeestjes. Ook de maand november kent een drukke agenda. Zo was de Junior Club gisteren (maandag – red.) vertegenwoordigd op de jaarlijkse Adrillenmarkt in Winschoten. Ruim twintig kinderen schreven zich daarbij in als lid van de coooolste fanclub van het noorden.”
Plantsoenloop
“Komende zaterdag staat er opnieuw een promotionele activiteit op het programma. Mascotte Groby geeft dan om 12.00 uur het startschot bij de 53ste Plantsoenloop in het Groningse Plantsoen. Kinderen die lid willen worden, kunnen zich tussen 12.00 uur en 16.30 uur inschrijven bij de speciale stand van de Junior Club. Nieuwe leden ontvangen dan een goed gevulde ‘goodiebag’ van FC Groningen als cadeau.”
“Tot volgende week.”

Gerelateerd nieuws.

52 minuten geleden

Van Eigen Bodem met Thijmen Teusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard