string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

‘Opnieuw verrassing voor duel met PEC Zwolle’.

Dinsdag 19 februari 2013 om 14:28

In de 417de nieuwsbrief namens directie en management blikt algemeen directeur Hans Nijland terug op de nederlaag tegen Vitesse, kijkt hij vooruit naar het thuisduel met PEC Zwolle en benoemt hij diverse activiteiten van deze week.

“Het was jammer dat we zondag in Arnhem niet wat meer geloof in eigen kunnen hadden en niet met wat meer durf en lef hebben gespeeld, dan had er namelijk best een beter resultaat in kunnen zitten dan de 2-0 nederlaag die nu werd geleden. Vitesse was zeker niet groots en wij hebben te weinig de eigen mogelijkheden, die er absoluut lagen, benut. Zeker na twee overwinningen op rij zou er voldoende vertrouwen in de ploeg moeten zitten om het geloof te hebben dat er ook tegen Vitesse wat te halen zou zijn. Helaas is dat niet gelukt.”
Sfeer
“Zaterdagavond kunnen we voor eigen publiek de draad weer oppakken als PEC Zwolle naar Euroborg komt. Zeker met de sfeer van de laatste thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk in het achterhoofd kijken we met elkaar uit naar dit nieuwe thuisduel. Net als tegen RKC zal er voor aanvang een verrassing zijn voor het publiek in Euroborg. We hopen vervolgens dat de wisselwerking tussen spelers en publiek ook tegen Zwolle weer goed op gang komt. We hebben wat dat betreft in alle opzichten een opgaande lijn te pakken en het zou mooi zijn als onze sportieve prestaties daarbij aansluiten. Voor de wedstrijd van zaterdagavond, die om 19.45 uur begint, zijn nog voldoende kaarten verkrijgbaar en bij de aanschaf ervan gelden geen restricties.”
Extra mogelijkheid
“Voor supporters is er de komende drie thuiswedstrijden van FC Groningen een extra mogelijkheid bij gekomen om kaarten aan te schaffen. Naast de gebruikelijke verkoopkanalen hebben wij in samenwerking met Marketing Groningen vanaf de maandag voor een duel in Euroborg een extra kaartverkooppunt bij de VVV-winkel op de Grote Markt. Er zijn hier uitsluitend kaarten verkrijgbaar voor de Piet Fransen Tribune en de Koeman Tribune. Via deze website loopt de reguliere verkoop voor alle beschikbare kaarten voor de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle.”
Voorjaarsvakantie
“Het is voorjaarsvakantie en dit betekent een aangepast jeugdprogramma en diverse activiteiten bij de FC Groningen Junior Club. De jeugdteams van FC Groningen zijn dezer dagen vrij en beginnen vanaf donderdag weer met trainen richting de wedstrijden van komend weekeinde. Jong FC Groningen komt vanavond (dinsdag – red.) in actie. Op Sportpark Corpus den Hoorn wordt om 18.30 uur afgetrapt voor het duel met Jong Feyenoord/Excelsior. De toegang is gratis.”
FC Groningen Junior Club
“Vandaag (dinsdag – red.) bezoeken bijna 250 personen ons stadion voor een rondleiding door Euroborg, verzorgt door de Junior Club. Deze mensen zijn uitgenodigd door Rabobank, Superfan van de FC Groningen Junior Club.”
“Woensdagmiddag vinden in de topsporthal van het Alfa-college een tweetal techniek trainingen plaats. Ruim honderd leden van de FC Groningen Junior Club hebben zich aangemeld om deel te nemen aan deze trainingen, die worden verzorgd door Voetbalcenter Meerstad. Dit is de voetbalschool van René Wollerich, trainer van FC Groningen C3. Beide trainingen duren ruim een uur en zijn helemaal volgeboekt.”
Technisch coördinator
“Nu duidelijk is dat de samenwerking tussen FC Groningen en SC Cambuur wordt gecontinueerd, is de club uit Leeuwarden druk op weg de organisatie rond de jeugdteams voor het seizoen 2013/2014 vorm te geven. Behalve de invulling van de jeugdtrainers is Elwin van Keulen aangesteld als technisch coördinator en in die hoedanigheid draagt hij de verantwoordelijkheid voor de communicatie binnen de gezamenlijke opleiding, de Voetbalschool en het D- en C-team in Leeuwarden. Van Keulen is gedurende langere tijd betrokken bij de Voetbalschool in Leeuwarden en was vorig seizoen assistent trainer bij de D2.”
FC Groningen Journaal
“Dezer dagen valt de nieuwste uitgave van het FC Groningen Journaal in de bus in de stad Groningen, Hoogkerk, Haren en op Ameland. De oplage is 90.000 exemplaren en in de vierde editie van dit seizoen zijn interviews en reportages te lezen met onder anderen Género Zeefuik, Marco Bizot, trainer Robert Maaskant, Tim Sparv en Rasmus Lindgren. Voor belangstellenden die geen krant aan huis ontvangen, is het FC Groningen Journaal vanaf morgen (woensdag – red.) ook digitaal te lezen via deze website.”
Vacature
“Tot slot van deze nieuwsbrief verwijzen wij naar een vacature op deze website. FC Groningen is na enkele mutaties binnen onze afdeling commerciële zaken op zoek naar een nieuwe accountmanager. Dus mocht u interesse hebben of een geschikte kandidaat in uw omgeving kennen met gezonde ambities, tip hem of haar dan!”
“Tot volgende week!”

Gerelateerd nieuws.

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

4 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’