Opleiding zoekt nieuwe locatie Regionale Voetbalschool

30 juli 2020 / vandaag

De Opleiding van FC Groningen is op zoek naar een nieuwe locatie voor haar Regionale Voetbalschool (RVBS). VV Roden was de afgelopen vijf jaar gastheer en nu zoekt de Trots van het Noorden per direct een nieuwe partner in de westelijke regio van het verzorgingsgebied van de club.

Het past bij de filosofie van FC Groningen om gescoute jonge spelers in hun eigen omgeving te laten voetballen. Spelers blijven lid bij hun eigen amateurvereniging en krijgen daarnaast op zondagochtend een extra training aangeboden op één van de vier RVBS-locaties. Naast een nieuwe partner in de westelijke regio zijn ook SV Bedum, LTC in Assen en VV Wildervank regionale locaties voor de Voetbalschool van FC Groningen.
 
De nieuwe partner wordt gevraagd op zondagochtend gastheer te zijn om de talenten uit dat gebied van een extra training te voorzien. Voor het beschikbaar stellen van het veld en het openstellen van de kantine biedt de Opleiding diverse tegenprestaties om een bijdrage te leveren aan de voetbalbeleving en -ontwikkeling van de leden van de betreffende club.
 
Functies
Daarnaast is de Opleiding van FC Groningen op zoek naar de invulling van diverse functies op Sportpark Corpus den Hoorn.
 
Zo is de club op zoek naar een assistent-trainer (vrijwilliger) voor FC Groningen onder-12 een teammanager (vrijwilliger) voor FC Groningen onder-14 en een assistent-scheidsrechter (vrijwilliger) voor FC Groningen onder-14 óf FC Groningen onder-16.

Meer informatie
Voor meer informatie over de locatie voor de Regionale Voetbalschool en de diverse functies binnen de Opleiding van FC Groningen kun je hier terecht.
 
Interesse?
Belangstellenden voor één van de functies binnen de Opleiding kunnen dit kenbaar maken via opleiding@fcgroningen.nl
 
Geïnteresseerde clubs voor de locatie van Regionale Voetbalschool kunnen voor meer informatie over de samenwerking contact opnemen met Byron Bakker, technisch coördinator van de Regionale Voetbalschool, via byronbakker@fcgroningen.nl

Locatie Regionale Voetbalschool
Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws