string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Opleiding staat stil bij afscheid spelers.

Woensdag 26 mei 2021 om 14:00

De Opleiding van FC Groningen stond deze maand stil bij het afscheid van diverse spelers. Tweeëntwintig voetballers uit de zes opleidingsteams keren volgend seizoen niet terug op Sportpark Corpus den Hoorn. Deze spelers werden door hun trainer/coach/manager en teamgenoten in het zonnetje gezet en kregen een blijvende herinnering mee aan hun tijd bij de Opleiding. 

Teamgenoten en trainers namen afscheid van de vertrekkende spelers tijdens de Corponello Cup die vanwege de huidige coronarichtlijnen een iets andere invulling had dan normaal gesproken. Zo werden de teams deze keer niet gemixt, maar werden er onderlinge partijtjes gespeeld. De trainer/coach/manager van ieder team overhandigde een actiefoto van de speler en sprak daarbij zijn dankwoord uit voor de inzet voor de club en het team. 
 
De spelers die FC Groningen gaan verlaten liepen daarna via een erehaag van het veld op Sportpark Corpus den Hoorn. De FC Groningen Opleiding dankt Leonel Miguel, Milan de Koe, Thom van Rotterdam, Oussama El Azzouzi, Corvin Braun, Thijs Dallinga, Mohamed El Kharbachi, Roy Mos, Emirgan Gulge, Maurillio de Lanoy, Reno Becker, Badredinne Aankich, Iwan Henstra, Lucca Couperus, Merlijn van der Veen, Lars Venhuizen, Edu Sabandar, Jonas de Graaf, Stijn Weggemans, Jarno Riepe, Jaylano Michel en Sem Sanchez voor hun inzet voor FC Groningen en wenst iedereen veel succes en plezier in het verdere verloop van hun voetbalcarrière.
 

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’