Opleiding FC Groningen verlengt met specialisten

8 juni 2022

FC Groningen heeft de contracten verlengd van verschillende specialisten binnen de Opleiding van de club. Keeperscoaches Marcel Groothof en Robert Smit blijven langer werkzaam bij de Trots van het Noorden, net als topsportbegeleider Luca Leithuijser.

Keeperscoach Marcel Groothof is ook de komende twee seizoenen verantwoordelijk voor de keepers in de bovenbouw van de FC Groningen Opleiding. Robert Smit heeft zijn contract met drie seizoenen verlengd en blijft zich richten op de ontwikkeling van de keepers uit de onderbouwteams.
 
Daarnaast zullen de keeperscoaches, in samenwerking met Harmen Kuperus van de eerste selectie, en beide Hoofden Voetbalontwikkeling, verder werken aan het verbeteren van de keepersleerlijn.
 
Topsportbegeleider
Ook Luca Leithuijser blijft langer werkzaam binnen de Opleiding. Zij heeft haar overeenkomst als topsportbegeleider bij FC Groningen voor onbepaalde tijd verlengd. Vanuit de leerlijn ‘Leven als een Topsporter’ begeleidt Leithuijser voornamelijk bovenbouwspelers door middel van individueel maatwerk en diverse workshops.

In een eerder stadium is de overeenkomst met skills trainer Peter Hoekstra al met drie seizoenen verlengd.

_26I8975
RObert Smit
Marcel Groothof

Laatste nieuws