Operatie Julianaplein gestart, plan de reis naar Euroborg goed

12 februari 2022

FC Groningen verzoekt supporters die zaterdag naar Euroborg komen de reis naar het stadion zorgvuldig voor te bereiden. Zoals bekend zijn al langere tijd werkzaamheden in en rondom Groningen aan de gang waarbij verkeershinder ontstaat. ‘Operatie Julianaplein’ is gestart, wat in de rest van het huidige voetbalseizoen voor ernstige verkeershinder kan zorgen. 

Groningen Bereikbaar Campagne Julianaplein – Sticker Digitaal

Groningen krijgt een nieuw Julianaplein. Daarvoor gaat het huidige knooppunt op de schop en komt er eerst een tijdelijke kruising. Tussen vrijdag 11 februari en maandag 9 mei worden verschillende rijrichtingen gefaseerd afgesloten. Dit levert drie maanden lang ernstige verkeershinder op. Alle informatie over Operatie Julianaplein en overige wegwerkzaamheden zijn te vinden via www.groningenbereikbaar.nl
 
De werkzaamheden aan het Julianaplein hebben ook grote gevolgen voor supporters en sponsorrelaties die van buiten de stad naar Euroborg reizen. Laat waar mogelijk de auto staan en maak gebruik van het Openbaar Vervoer of pak de fiets naar het stadion.
 
Extra fietsenstallingen
Samen met Groningen Bereikbaar worden zaterdag rondom Euroborg extra gratis fietsenstallingen geplaatst bij de Kolenmuur. Vanuit P&R Haren en P&R Hoogkerk rijden vanaf 16.45 uur extra pendelbussen van Drenthe Tours naar Euroborg. Vanuit de binnenstad zal Qbuzz via buslijn 28 naar Euroborg rijden.

Operatie Julianaplein – Afbeelding Liggend

Laatste nieuws