string(9) "claudebot"

Openingsduel met FC Twente verplaatst naar woensdagavond.

Donderdag 06 augustus 2015 om 12:31

De openingswedstrijd van FC Groningen van het seizoen 2015/2016 tegen FC Twente is door de KNVB vastgesteld op woensdag 12 augustus aanstaande. De aftrap van het duel in Euroborg is volgende week om 18.30 uur.

Vanwege aangekondigde politieacties zette de gemeente Groningen een streep door de wedstrijd, die aanvankelijk voor zondagmiddag op het programma stond. Reeds gekochte losse kaarten voor de oorspronkelijke datum van zondag blijven geldig. De kaartverkoop voor het openingsduel van de bekerhouder wordt verlengd tot aan de aftrap van de wedstrijd.
Retourneren
Supporters die een kaart hebben gekocht voor het duel met Twente, maar volgende week woensdag niet in de gelegenheid zijn de wedstrijd te bezoeken, kunnen hun kaart uiterlijk dinsdag 11 augustus retourneren op de plaats waar het ticket gekocht is. Dus bijvoorbeeld in de FanCorner of bij één van de 33 speciale FC-primera’s. Bij online aangeschafte kaarten kan een mail met de orderbevestiging worden gestuurd naar supporterszaken@fcgroningen.nlHet aankoopbedrag zal vervolgens worden teruggeboekt.
Onder druk
De seizoenouverture van de Eredivisie staat onder druk. De politie heeft namelijk voor komend weekeinde acties aangekondigd en per gemeente dient de burgemeester te bekijken of hierdoor de geplande wedstrijden in het betaalde voetbal doorgang kunnen vinden. Op dit moment gaan bij de start van de competitie komend weekeinde de competitieduels sc Heerenveen – De Graafschap, PEC Zwolle – Cambuur, ADO Den Haag – PSV, N.E.C. – Excelsior en dus ook FC Groningen – FC Twente niet door.

Gerelateerd nieuws.

22 uur geleden

Strijd op het Shuffleboard

1 dag geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

3 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus