string(9) "claudebot"

Ook jeugd traint dinsdag in Eelde.

Dinsdag 30 november 2010 om 08:37

Op dinsdag 30 november zijn de jeugdteams van FC Groningen voor de reguliere middagtraining te gast bij vv Actief in Eelde. Daarmee maakt de jeugdafdeling dankbaar gebruik van de gastvrije handreiking van de club uit Eelde.

De trainingsactiviteit wordt volledig verplaatst. Dat houdt in dat de kantine open is, de kleedkamers beschikbaar zijn en er getraind kan worden op kunstgras. Voor het vervoer betekent dit dus dat de jeugdspelers naar Eelde gaan in plaats van Corpus den Hoorn.  Een overbrugging van slechts 8 kilometer.  
De jeugdteams wijken uit aangezien de (kunstgras)velden op sportpark Corpus den Hoorn door winterse omstandigheid onbespeelbaar zijn. Hoe lang deze situatie aanhoudt en hoe de planning in de rest van de week is, is mede onderdeel van een gesprek in het overleg met de andere clubs op Corpus den Hoorn.
Wij zullen alle betrokkenen steeds zo volledig mogelijk informeren via deze website en de e-mail. In ieder geval doen onze kernwaarden weer opgeld. We verwachten van iedereen initiatiefrijke, strijdvaardige en gedisciplineerde handelingen.
Adres: Sportpark  vv Actief. Burgemeester Legroweg 30, 9761 TC Eelde.

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’