string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Ook handtekening Jones is binnen.

Vrijdag 21 januari 2011 om 12:32

FC Groningen heeft nu ook de handtekening van Matias Jones binnen. Daarmee is de transfer van de 19-jarige Uruguayaan definitief, onder het voorbehoud dat hij nog medisch gekeurd dient te worden. De aanvaller gaat bij FC Groningen een contract voor vijf jaar tekenen. Met de transfer is een bedrag gemoeid van 750.000 euro.

Jones komt in de zomer van 2011 naar Euroborg, maar FC Groningen heeft ook nog de mogelijkheid hem eventueel dit transferwindow over te nemen van zijn huidige club Danubio. FC Groningen zal dit alleen doen indien er binnen de huidige selectie nog voor 1 februari mutaties zullen plaatsvinden. FC Groningen bereikte eerder deze week al overeenstemming met de zaakwaarnemer van de speler en Danubio.
Jones is momenteel actief met Uruguay Onder-20 op het Zuidamerikaans kampioenschap, dat in Peru wordt gehouden. Tijdens dat toernooi heeft Uruguay tot nu toe na twee wedstrijden één punt gehaald. De strijd om het kampioenschap loopt tot eind januari. Zodra Uruguay is uitgeschakeld, zal er gekeken gaan worden naar de mogelijkheid Jones naar Groningen te halen voor de medische keuring.

Gerelateerd nieuws.

22 uur geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard