string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Ontwerpers bestickering spelersbus krijgen terugkoppeling.

Maandag 03 maart 2014 om 17:37

Vandaag, maandag 3 maart, is een jury bijeengekomen om een selectie te maken van de ingezonden ontwerpen voor een nieuwe uitstraling van de spelersbus van FC Groningen. Het verzoek voor een spelersbus met een andere bestickering komt vanuit de supporters.

Supporter Nars Broekhart is initiatiefnemer van deze actie. Hij deed een oproep via verschillende supporterswebsites en via social media. Hierop kwamen tal van reacties van andere supporters. Veel fans van FC Groningen herkennen zich qua voetbalbeleving niet in de huidige uitstraling van de spelersbus.
 
Actie
Commercieel directeur Robbert Klaver van FC Groningen heeft deze signalen opgevangen en actie ondernomen. Hij legde contact met hoofdsponsor Essent en Drenthe Tours, de eigenaar van de spelersbus. Klaver: “Eén van onze kernwaarden is dat wij een volksclub zijn. Wij staan dan ook altijd open voor input vanuit onder achterban en de mening van onze supporters over de uitstraling van onze huidige spelersbus was duidelijk.”
 
Resultaat van de actie en het overleg is dat de spelersbus van FC Groningen opnieuw bestickerd zal worden. Hoofdsponsor Essent zal de kosten hiervan voor haar rekening nemen. Net als bij de jaarlijkse verkiezing voor de nieuwe shirts, zal ook bij het opnieuw beplakken van de spelersbus de stem van de supporters groot zijn. 
Jury
Een jury bestaande uit Paul Boehlé, manager Sponsoring bij Essent, commercieel directeur Robbert Klaver van FC Groningen en supporter/initiator Nars Broekhart boog zich vandaag over de inzendingen en hieruit werden drie voorstellen geselecteerd. Omdat bij elk van deze ontwerpen het nog wenselijk was een terugkoppeling te geven, is besloten de ontwerpers de komende week hun inzending nog verder te verbeteren, zodat de bestickering die straks wordt gekozen ook daadwerkelijk de spelersbus is zoals die gerealiseerd zal gaan worden.
Vanaf maandag 10 maart kunnen de supporters stemmen op de drie voorstellen. De finalisten hebben inmiddels bericht gehad.

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’