string(9) "claudebot"

Ontwerp je eigen fansjaal en win!

Dinsdag 26 februari 2013 om 12:28

Altijd al je eigen fansjaal willen ontwerpen? Dan is dit je kans! FC Groningen Merchandise is bezig om voor seizoen 2013/2014 een nieuwe collectie sjaals te ontwerpen en vraagt jou om hulp.

Hoe ziet jouw favoriete fansjaal er uit? Teken, knutsel, brei, knip of plak jouw ontwerp en lever dit uiterlijk, voorzien van je naam, adres en telefoonnummer, maandag 11 maart 2013 om 16.00 uu in via de mail, de post of rechtstreek bij de Fanshop bij Ingang 1 van Euroborg. Je mag het sjabloon gebruiken wat onder dit bericht staat, maar dat is niet verplicht.
De drie mooiste ontwerpen worden door een vakkundige jury bestaande uit Tim Sparv (vanuit de spelersgroep), Daniëlle Asmawidjaja (vanuit de afdeling Merchandise) en Nico Swart (vanuit de Supportersvereniging FC Groningen) uitgekozen en er kan van 12 tot en met 16 maart op worden gestemd via deze website. Het ontwerp met de meeste stemmen wordt in productie genomen. De maker van het winnende ontwerp wint zijn eigen sjaal + een VIP-arrangement voor een thuiswedstrijd van FC Groningen!
Aanleveren van je ontwerp kan tot en met vrijdag 8 maart via fanshop@fcgroningen.nl of FC Groningen Fanshop, Postbus 1399, 9701 BJ Groningen of in de Fanshop bij ingang 1.
Let op: het ontwerp wordt eigendom van FC Groningen Merchandise. Aan deze ontwerpwedstrijd kunnen geen rechten worden ontleend. Het VIP-arrangement is op basis van beschikbaarheid worden geboekt in overleg met de afdeling Commercie van FC Groningen. Per persoon mogen er maximaal drie (3) ontwerpen worden aangeleverd. Alleen ontwerpen voorzien van naam, adres en telefoonnummer worden in behandeling genomen.

Gerelateerd nieuws.

17 uur geleden

Strijd op het Shuffleboard

20 uur geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

3 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus