string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Onthulling nieuwe spelersbus tijdens Open Dag.

Vrijdag 18 april 2014 om 11:15

FC Groningen zal de nieuwe bestickering van de spelersbus onthullen tijdens de Open Dag op zondag 3 augustus. Na een uitgeschreven ontwerpwedstrijd heeft Rick van Houten uit Groningen volgens een verkiezing onder de supporters het mooiste ontwerp voor de spelersbus gemaakt. Dit idee wordt nu gerealiseerd.

Het gekozen ontwerp krijgt echter een kleine aanpassing, omdat FC Groningen vanaf komend seizoen in een nieuw tenue gaat spelen van het kledingmerk Masita. Samen met de betrokken partijen heeft FC Groningen geprobeerd de nieuwe spelersbus nog voor de laatste uitwedstrijd van dit seizoen klaar te hebben. Omdat het nieuwe wedstrijdshirt nog niet beschikbaar is, is dit echter niet gelukt. Het ontwerp aanpassen kost meer tijd en precisie.
Een beplakking nu alsnog onder tijdsdruk doorvoeren op basis van schetsen, zou niet de gewenste kwaliteit opleveren. Uitgangspunt voor alle betrokkenen is dat FC Groningen een spelersbus moet gaan krijgen, waarop een ieder vol trots is. Hiervoor is het noodzakelijk meer tijd te nemen om dit alles goed en rustig voor te bereiden.
In overleg met hoofdsponsor Essent en vervoerspartner Drenthe Tours is vervolgens besloten de spelersbus tiptop klaar te hebben met ingang van het nieuwe voetbalseizoen. De officiële onthulling van de bus zal plaatsvinden tijdens de Open Dag. Dit is voor supporters direct hét moment om de spelersbus van dichtbij te bewonderen en er mee op de foto te gaan.

Gerelateerd nieuws.

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

4 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’