string(9) "claudebot"

Ontdek de kracht van FC Groningen en pak het podium.

Vrijdag 29 april 2022 om 10:00

Iedereen groeit bij FC Groningen. Bestaande zakelijke relaties weten dit al en de Trots van het Noorden wil nieuwe relaties graag op een originele wijze kennis laten maken met de club, de zakelijke mogelijkheden en haar slogan Word groter. FC Groningen organiseert de komende periode diverse kennismakingsbijeenkomsten voor bedrijven die zich willen aansluiten bij de FC Groningen Business Club. Ontdek de kracht van FC Groningen en ervaar welk podium de Trots van het Noorden ieder bedrijf kan bieden.

Business Lounge Campagne - GROAJA - ROGA VISUALS-1153

Het zakelijk platform van FC Groningen helpt ondernemers groeien. Dat kan door het vergroten van de naamsbekendheid, door het verbinden met meer dan 600 collega-ondernemers of door de gezelligheid van een wedstrijddag waar in een ontspannen sfeer de relatie met (potentiële) klanten kan worden verbeterd.
 
Vanuit onze ambitie om versneller te zijn van de regionale economie en hét best verbindende platform maakt ons commerciële team graag een persoonlijke plan van aanpak voor ieder bedrijf. Daarbij zet de FC Groningen Business Club diverse hulpmiddelen is zoals; de FCG Netwerktool, de zakelijke app van Bundeling, de ‘Word groter-zeepkist’, onze evenementen en onze ‘Word groter-vragen’.
 
Wil jouw bedrijf kennismaken met FC Groningen en groei je mee met de club? Aanmelden voor één van de kennismakingsbijeenkomsten is eenvoudig en vrijblijvend via: https://www.fcgroningen.nl/zakelijk/word-groter
 

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Strijd op het Shuffleboard

1 dag geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

3 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus