Ons Groningen verrast de FC met duizenden kniepertjes

23 december 2021

FC Groningen werd donderdagmiddag verrast door ‘Ons Groningen’ het collectief waarin alle officiële supportersverenigingen zijn vertegenwoordigd met een kar vol ‘kniepertjes’. Vrijwilligers van ‘Ons Groningen’ kwamen onder aanvoering van actieleider Gerda Boersema 250 zakjes met de – in Groningen rond nieuwjaar populaire lekkernij - langsbrengen voor alle medewerkers van de club. FC Groningen nam de duizenden koekjes met veel dank in ontvangst.

Met het overhandigen van de wafels wil Boersema het gevoel van ‘Samen’ benadrukken. Volgens ‘Ons Groningen’ hebben de medewerkers van de club na het jaar 2021 vol pittige uitdagingen ook een steuntje in de rug verdiend. Het cadeau werd met veel dankbaarheid aangenomen voor FC-medewerker Teo Cejvanovic bij de hoofdingang van Euroborg. Hij kreeg het eerste zakje ‘kniepertjes’ officieel uitgereikt.
 
Het langsbrengen van de wafels was een vervolg op een grotere actie mogelijk gemaakt vanuit ‘Ons Groningen’. Een collectief waarin alle officiële supportersgeledingen zijn vertegenwoordigd, bestaande uit; de Supportersvereniging FC Groningen, De RollySide, De Z-side en Ultras Cruoninga. Met de kniepertjesactie werd geld ingezameld voor rolstoelrugbyer Jop van der Laan.

Zijn droom is om uit te groeien tot topspeler in het rolstoelrugby en te schitteren op de Paralympische Spelen in 2024. Daarvoor heeft Jop net als FC Groningen sponsors nodig. In totaal werden 25.000 ‘kniepertjes’ gebakken en kunnen de organisatoren terugkijken op een zeer geslaagde actie waarin het ‘Samen’-gevoel stevig naar voren is gekomen.  

Laatste nieuws