ONR winnaar G-Toernooi FC Groningen

14 november 2018

Vandaag, woensdag 14 november, werd voor de vijftiende keer het G-Toernooi van FC Groningen gehouden. In een samenwerking tussen FC Groningen in de Maatschappij, FNV Bouw, Menzis, de KNVB en het Alfa-college streden tien teams om de FNV-Bouw bokaal. ONR uit Roden won!

Het voetbalfeest vond net als de afgelopen jaren plaats op Sportpark De Groenenberg, waar de velden van VV Glimmen liggen. De deelnemende verenigingen tijdens de vijftiende editie van het G-Toernooi waren De Brug, Drenthina, HS’88, Kids United, Kids United dames, Gorecht, ONR, Asser Boys, SJS en Cosis (voorheen NOVO).
 
FNV-Bouw Bokaal
Elk team werd gecoacht en begeleid door spelers en/of trainers van de eerste selectie van FC Groningen. Daarbij werden de teams ondersteund door studenten van het Alfa-college Sport en Bewegen. ONR mocht aan het einde van de dag de FNV-Bouw Bokaal in ontvangst nemen. Het team uit Roden versloeg na een penaltyserie Cosis.
 
Het team dat zich het beste aan de regels hield tijdens het G-toernooi werd door maatschappelijk partner Menzis in het zonnetje gezet door middel van de Menzis Sportiviteitsprijs. Dit jaar was dat De Brug.

Sportiviteit De Brug

Laatste nieuws