string(9) "claudebot"

Online kaartverkoop via deze website.

Dinsdag 05 augustus 2008 om 15:32

In de 192ste nieuwsbrief namens directie en management blikt algemeen directeur Hans Nijland terug op de afgelopen week, gaat hij in op de trip van FC Groningen A1 naar Japan en meldt hij de start van kaartverkoop via deze website.

“De eerste selectie heeft het trainingskamp op Ameland achter de rug. Het verblijf op het Waddeneiland was uitstekend en ook de oefenwedstrijd tegen BV Veendam werd onder goede omstandigheden en in een prima sfeer gespeeld. Aan het feit dat het duel met 1-0 verloren ging, moeten we niet te zwaar tillen. We hebben in het verleden in de voorbereiding wel vaker van BV Veendam verloren en in deze fase van de voorbereiding zeggen de uitslagen nog niets.”
Goed voor elkaar
“Afgelopen vrijdagavond oefende de ploeg van trainer Ron Jans tegen AGOVV Apeldoorn. In Harkstede bleek opnieuw dat de organiserende amateurclubs hun zaakjes goed voor elkaar hebben. Het veld in Harkstede lag er goed bij. Vanavond zijn we om 19.00 uur te gast bij vv Annen. Ook daar verwachten we weer veel publiek. Zaterdag volgt nog een oefenwedstrijd tegen het Belgische FC Dender van de Nederlandse trainer Jan Boskamp. Dit duel wordt gespeeld in Roden en begint om 16.00 uur.”
“Sinds gisteren (maandag) zijn alle jeugdteams in voorbereiding op het nieuwe seizoen. In Euroborg werd de nieuwe kleding voor het komende seizoen uitgedeeld en een fotosessie gehouden, waarbij alle elftallen ten behoeve van onze presentatiegidsen op de foto zijn gezet door onze huisfotograaf Jan Kanning.”
Toernooi
“FC Groningen A1 is gisteravond (maandag – red.) voor een bijzondere voetbaltrip vanaf Schiphol vertrokken naar Japan. Het is de bedoeling dat de ploeg van trainer Paul Raveneau dinsdagmiddag plaatselijke tijd landt. De A1 zal morgen (woensdag – red.) doorreizen naar Yokohama, waar het een oefenwedstrijd speelt. Een dag later wordt de trip vervolgd naar Hiroshima, waar tijdens een toernooi drie wedstrijden zullen worden afgewerkt. Donderdag 14 augustus keert het gezelschap van 26 personen terug in Nederland. Het is voor de A1 natuurlijk een heel leerzame en bijzondere ervaring en het is mooi dat FC Groningen voor dit soort internationale activiteiten wordt uitgenodigd.”
Scheidsrechter Braamhaar
“Gistermiddag (maandag –red.) was scheidsrechter Eric Braamhaar te gast in Haren. Hij hield voor de eerste selectie een presentatie over de richtlijnen van de arbitrage voor het nieuwe seizoen. Braamhaar gaf aan waarop het scheidsrechterskorps extra zal letten, zoals het vasthouden en duwen en trekken bij hoekschoppen en vrije trappen in het strafschopgebied. Dat is qua arbitrage een trend die tijdens het EK van afgelopen zomer in Oostenrijk en Zwitserland is ingezet en die lijn zal komend seizoen in de Eredivisie worden doorgetrokken. Bovendien deed hij een beroep op spelers en staf om opstootjes in het veld te voorkomen en gemeen spel uit te bannen.”
“Het is goed dat dit soort ontmoetingen plaatsvinden. Op een informele wijze kunnen zowel de scheidsrechters als de voetballers en trainers elkaar informeren over de beleving die zij tijdens wedstrijden voelen. Hierdoor kan meer wederzijds begrip ontstaan en goede omgangsvormen met elkaar leiden bovendien tot meer onderling respect.”
Olympisch voetbaltoernooi
“Donderdagmiddag begint het Olympisch voetbaltoernooi in Peking. Het Nederlands elftal opent om 13.45 uur (Nederlandse tijd) de groepswedstrijden tegen Nigeria. Aanvankelijk had FC Groningen ook kans spelers af te vaardigen voor Oranje, maar onze speciale aandacht zal donderdag ook uitgaan naar Oluwafemi Ajilore. Wij hopen dat onze nieuwe aanwinst in actie zal komen. De selectie van FC Groningen zal dit duel in Haren bekijken en pas na de wedstrijd beginnen met de middagtraining. Een andere FC-speler, Sepp De Roover, komt een paar uur eerder met België in actie tegen Brazilië.”
“Vanaf vrijdag zullen wij starten met de kaartverkoop voor de oefenwedstrijd FC Groningen – KV Mechelen. Dit duel wordt op donderdag 4 september gespeeld in Euroborg. De aftrap is om 19.30 uur. De prijs voor seizoenkaarthouders is 5 euro. In de vrije verkoop kost een kaart 10 euro. Vanwege de uitbreiding van Euroborg kunnen wij vanaf het nieuwe seizoen meer incidentele bezoekers begroeten in het stadion. Veel mensen die geen seizoenkaart konden bemachtigen of niet in staat zijn elke thuiswedstrijd te bezoeken, krijgen hierdoor extra mogelijkheden toch aanwezig te zijn. Daarmee voldoen wij aan een groeiende wens meer kaarten beschikbaar te hebben voor de losse verkoop.”
Via deze website
“Seizoenkaarthouders hebben het eerste recht hun eigen plaats terug te kopen. Dit kan vanaf vrijdag via deze website. U gaat dan naar het menu ‘kaartverkoop’ en daarna kiest u voor de optie ‘online kaartverkoop’. De rest wijst zich dan vanzelf. Vanaf donderdag 21 augustus start de vrije verkoop via www.fcgroningen.nl. Voor een kaartje voor een wedstrijd van FC Groningen hoeft u dus niet meer de deur uit. Alle overige informatie over de kaartverkoop voor wedstrijden van FC Groningen, bijvoorbeeld via TicketBox, kunt u eveneens op onze website terecht.””
“Wilt u gratis aanwezig zijn bij het oefenduel FC Groningen – KV Mechelen, sluit dan tijdens de Open Dag op zondag 24 augustus een abonnement af op de nieuwe voetbalzender Eredivisie Live.”
“Met de mededeling dat er deze week kunstgrasmatten naast het speelveld worden gelegd voor de afwerking van de verbouwing van het stadion, besluiten we deze nieuwsbrief.”
“Tot volgende week.”
Reageren?
Klik hier om uw reactie te geven

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Strijd op het Shuffleboard

2 dagen geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

4 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus