string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Onderzoek in wachtrijen Euroborg.

Vrijdag 22 februari 2013 om 11:27

Komende zaterdag, voor en tijdens de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle, zal een groep van vier studenten van de Rijksuniversiteit Groningen (RuG) onderzoek doen naar beleving van wachtrijen bij bezoekers van Euroborg.

De vier enquêteurs zullen beginnen bij de wachtrijen voor toegangscontrole bij met name Ingang 1 en de kassa- en informatieloketten en hebben aandacht voor de rijen op de omloop bij muntautomaten, kassahoekjes en horecaverkooppunten.
Met behulp van de antwoorden hoopt de onderzoeksgroep van de Faculteit Economie & Bedrijfskunde van RuG inzicht te krijgen in de beleving van mensen in een wachtrij. Als aanvulling op het vak Operations Management zullen ook bij de thuiswedstrijden tegen Twente en Heerenveen dergelijke enquêteurs actief zijn.
FC Groningen zal de uiteindelijke uitkomsten van het onderzoek gebruiken om de bezoekers nog beter service te kunnen bieden.

Kaartverkoop
Er zijn voor het duel in Euroborg nog voldoende kaarten te koop in de vrije verkoop via onze reguliere verkoopkanalen: deze website, de voorverkooppunten van TicketBox, de Fanshop in Euroborg en daarnaast in het VVV-kantoor op de Grote Markt.
De kassa’s van Euroborg openen zaterdagavond om 18.15 uur voor de losse verkoop.

Zie onderstaande link voor de mogelijkheid om via een pendelbus naar Stadion Euroborg te komen:

Gerelateerd nieuws.

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

4 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’