string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Onderling respect, maar ook discussie tijdens Dashboard Dilemma’s.

Maandag 01 augustus 2022 om 19:00

Neraysho Kasanwirjo en Cyril Ngonge hebben een goede klik in en buiten het veld. Het tweetal neemt plaats op de autostoelen voor een nieuwe aflevering van Dashboard Dilemma’s. In deze videoserie in samenwerking met Century Autogroep tellen alleen de eerlijke antwoorden en hoewel de twee voetballers het veelvuldig met elkaar eens zijn, levert het ook discussie op. 

Ngonge en Kasanwirjo lieten afgelopen weekend in de oefenwedstrijd tegen het Spaanse Osasuna maar weer eens zien op het veld een bijzondere connectie te hebben. Kasanwirjo zette de aanval op waaruit Ngonge wist te scoren, terwijl de aanvaller juist de aangever was bij de goal van de verdediger. 

Ngonge Nana

Ook buiten het veld kunnen beide voetballers het goed met elkaar vinden. Dit levert veel grappige momenten op wanneer het dashboard van de auto beschikbaar gesteld door Century Autogroep. Als goede teamgenoten hebben Kasanwirjo en Ngonge respect voor elkaar, maar ook een duidelijke mening over diverse stellingen.
 
Harde keuzes, eerlijke antwoorden en moeilijke beslissingen. Niemand ontkomt aan de Dashboard Dilemma’s. Bekijk de nieuwste aflevering van de serie in samenwerking met Century Autogroep via onderstaande videoplayer.

Gerelateerd nieuws.

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

4 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’