Onder-23 opnieuw gelijk; 2-2 tegen DOVO.

Zaterdag 02 september 2017 om 18:22

FC Groningen onder-23 heeft zaterdagmiddag op Sportpark Corpus den Hoorn met 2-2 gelijkgespeeld tegen DOVO uit Veenendaal. De eindstand was bij rust al bereikt. Na twee zeer vroege goals van de gasten maakten Michael Breij en Amir Absalem 1-2 en 2-2. Het was de tweede puntendeling in twee duels. FC Groningen onder-23 staat nu elfde in de Derde Divisie Zaterdag.

Binnen twee minuten keek de thuisclub tegen een 2-0 achterstand aan. Die marge van twee werd in de eerste helft nog weggewerkt. Michael Breij schoot raak op aangeven van Tim Riksman en vlak voor de pauze maakte Amir Absalem gelijk na een prachtige voorbereiding van Joël Donald.

Acht minuten na de pauze kwam FC Groningen onder-23 met een man minder te spelen door een tweede gele kaart voor Daniel Camara Bos. Desondanks kreeg de thuisclub in de personen van Michael Breij, Ludovit Reis en Tim Riksman in ondertal nog de betere kansen op de overwinning.

Jan Hoekstra, Tim Riksman, Daniel Camara Bos, Marijn Ploem, Amir Absalem, Robbert de Vos, Ludovit Reis, Gerald Postma, Michael Breij, David Browne, Joël Donald (85. Tim Freriks).
Rest bank: Pelle Boevink, Oege Sietse van Lingen, Hampus Finndell, Kasper Oldenburger, Tim Waterink.

Opstelling DOVO
Koen Hagelstein, Enrico Patrick (81. Arien Bakkenes), Don Nandel Wormgoor, Adil Mahdadi, Mitchill de Zwart (46' Gilbrano Plet), Marley Berkvens, Roy Bakkenes, Nick Coster, Salin Amerzgiou, Quincy Arends (71. Leon Toonen), Joshua Patrick.

Toeschouwers: 250
Scores: 1’ Salim Amerzgiou 0-1, 2’ Joshua Patrick 0-2, 19' Michael Breij 1-2, 42' Amir Absalem 2-2.

Scheidsrechter: Schaper
Rode kaart (2x geel): 12’ + 53’ Daniel Camara Bos (2x geel)
Gele kaarten: 52’ David Browne, 31’ Joshua Patrick, 92’ Arien Bakkenes