Onder-23 en Quick Boys delen de punten.

Zaterdag 18 november 2017 om 18:12

FC Groningen onder-23 en Quick Boys hebben zaterdagmiddag op Sportpark Corpus den Hoorn de punten gedeeld op Sportpark Corpus den Hoorn: 1-1. Bij rust was de stand nog 0-0. Luka Prljic en Tapmahoe Sopacua maakten hun debuut in de Beloften. Onder-19 won vrijdagavond van Feyenoord en onder-17 zegevierde in Heerenveen.

In de wedstrijd tussen de nummers 5 en 3 van de Derde Divisie Zaterdag was de eerste helft er één ‘zonder geschiedenis’. Zonder doelpunten, kaarten en wissels gingen de ploegen na 45 minuten rusten. Na de pauze ontstond een boeiend voetbalgevecht met twee goals, vier gele kaarten en vijf wissels. Groningen nam een voorsprong door een eigen doelpunt van Dennis van der Plas. Captain Delano á Cohen bepaalde de eindstand met een fraaie boogbal op 1-1.

Jan Hoekstra; Tim Riksman (46’ Tapmahoe Sopacua), Marijn Ploem, Lars Kramer (46’ Luka Prljic), Kolbeinn Finnsson, Tom van de Looi, Robbert de Vos, Gerald Postma, Michael Breij, Joël Donald, David Browne.
Rest bank: Pelle Boevink, Tim Waterink, Daniël Bouman, Kasper Oldenburger.