string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Ondanks goede strijd, geen overwinning.

Maandag 05 maart 2012 om 11:47

Zondagochtend zijn twee grote bussen afgereisd naar Rotterdam, vol kinderen die mee gingen met de Fantour om hun club te zien voetballen tegen Feyenoord. Rond 10 uur vertrokken de bussen vanaf Stadion Euroborg om rond 14.00 uur in De Kuip aan te komen.

In de eerste minuten liet Groningen al meer zien dan vorige week in de hele wedstrijd. Maar toch scoorde Jordy Clasie in de 44e minuut voor Feyenoord. Trainer Pieter Huistra noemde dit ‘een ongelukkige goal tegen’.
Na de rust probeerde Groningen telkens een gelijkmaker te maken, maar helaas lukte dit niet. Ook al had Bacuna een aantal mooie schoten, de bal ging helaas niet in het doel. In de laatste minuten van de wedstrijd kreeg Kappelhof binnen enkele minuten 2 gele kaarten waardoor hij het veld moest verlaten.
Helaas heeft Groningen dus niet gewonnen, maar ze hebben dit keer wel laten zien dat ze kunnen strijden. Hopelijk laten ze dat volgende week zaterdag weer zien tijdens de thuis wedstrijd tegen Vitesse, maar dat ze dan gaan winnen!
LINE-UP
De kinderen die deze keer aan de hand van een speler het veld op mochten lopen waren: Jayden Stuivinga, Niels van der Maar, Ruben Boer, Melissa Bakker, Hugo Loonstra, Jeroen Steur, Wesley Soolsma, Jens Nieuwenweg, Ruben Nieuwenweg, Stijn Kloezen, Nick Haaijema

Gerelateerd nieuws.

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

4 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’