string(9) "claudebot"

OG Clean Fuels nieuwe hoofdsponsor FC Groningen.

Dinsdag 29 maart 2022 om 15:21

FC Groningen heeft met OG Clean Fuels een nieuwe hoofdsponsor gebonden. De Trots van het Noorden is een contract tot de zomer van 2025 overeengekomen met de internationaal opererende onderneming. OG wordt met het tekenen van de verbintenis de meest prominente partner binnen de club. OG is een internationaal bedrijf met 225 tankstations in diverse Europese landen. Net als FC Groningen heeft OG ambities om zowel nationaal als internationaal verder te groeien. Aankomende zaterdag (2 april 2022) bij de thuiswedstrijd tegen Ajax zal het logo van OG voor het eerst op het groen-witte FC-shirt prijken.

OG Clean Fuels startte in 2008 onder de naam OrangeGas en is inmiddels uitgegroeid tot één van de snelst groeiende aanbieders van duurzame brandstof in Europa. OG gelooft in het multidisciplinair aanbieden van alle schone brandstoffen, wat er voor zorgt dat schoon rijden voor iedereen haalbaar is.
 
OG produceert de schone brandstoffen zelf én met partners en produceert het Bio-CNG (groengas) onder meer uit rioolwaterzuivering en GFT-afval. Overal waar brandstof van OG verkrijgbaar is, wordt 100% duurzaamheid gegarandeerd. Daarmee draagt het bedrijf bij aan een duurzame en circulaire economie. Met OG bindt FC Groningen niet alleen een nieuwe hoofdsponsor, maar ook één van de schoonste bedrijven van Nederland.
 
OG heeft momenteel ruim 225 tanklocaties in Nederland, Duitsland, Zweden en Italië – waarvan 93 in Nederland – om schoon te tanken. Het bedrijf heeft de ambitie de komende jaren dit aantal fors uit te breiden, naar meer dan 300 tanklocaties in zes Europese landen. OG maakt schoon rijden voor iedereen toegankelijk. Door te tanken bij OG kan ieder individu bijdragen aan een schonere wereld. Doe het voor morgen en start vandaag; maak een bewuste keuze met OG.
 
Maak net als vele anderen vanaf vandaag de bewuste keuze. Kijk voor meer informatie op: www.ogcleanfuels.nl

Meijer in shirt

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Strijd op het Shuffleboard

1 dag geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

3 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus