string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Office Centre hangt beloning aan zichtbaarheid FC-posters.

Vrijdag 12 juni 2020 om 15:30

Hoofdsponsor Office Centre stelt een prachtige prijs beschikbaar voor een FC-supporter die de ‘Laat ons weer eens juichen’-poster op een zichtbare plaats heeft opgehangen. Alle supporters die middels het ophangen van de poster uitdragen achter de Trots van het Noorden te staan, maken kans op een unieke prijs. 

Duizenden FC-supporters lieten de afgelopen maand zien achter FC Groningen staan door de ‘Laat ons weer eens juichen’-poster op een zichtbare plaats op te hangen. Hoofdsponsor Office Centre geniet van de saamhorigheid rondom de club en vindt dat de clubliefde mag worden beloond.
 
Zo stelt Office Centre voor een wedstrijd in het seizoen 2020/2021 twee kaarten beschikbaar om dit duel te bekijken vanuit de skybox van de hoofdsponsor in het Hitachi Capital Mobility Stadion. Daarnaast mogen de twee supporters na het laatste fluitsignaal het veld op om de bloemen uit te reiken aan de Office Centre Man of the Match. Een unieke belevenis. FC-supporters die kans willen maken op deze prijs kunnen een foto met of van de poster insturen via de link: www.fcgroningen.nl/laatonsweereensjuichen.
 
De Groningse vestiging van Office Centre, Kieler Bocht 11, is één van de plaatsen waar de poster gratis is af te halen. Ook in de regio zijn de posters op diverse plekken af te halen. 

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’