string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

‘Oefenprogramma met thuiswedstrijd tegen Everton’.

Dinsdag 30 mei 2017 om 14:29

In de 632ste nieuwsbrief namens directie en management van FC Groningen gaat algemeen directeur Hans Nijland onder meer in op de seizoenkaartenverkoop, het veldonderhoud en het oefenprogramma van de eerste selectie in de voorbereiding op het seizoen 2017/2018.

“Langzaam maar zeker vinden de laatste voetbalactiviteiten van dit seizoen plaats. Een groot deel van de eerste selectie en stafleden is inmiddels met vakantie. Alleen voor de internationals kent het seizoen nog een verlenging. Zo zijn Samir Memisevic (Bosnië), Ajdin Hrustic (Australië), Simon Tibbling (Jong Zweden), Mimoun Mahi (Marokko), Ruben Jenssen (Noorwegen) en Sergio Padt (Nederlands elftal) nog onderweg voor hun land.”
 
Internationals
“Met meer dan gemiddelde belangstelling volgen we de verrichtingen van onze aanvoerder Sergio Padt en clubtopscorer Mimoun Mahi. Beiden treffen elkaar morgenavond (woensdag – red.) in Agadir voor de oefeninterland Marokko – Nederland. Wie had dat een maand geleden gedacht?! Hopelijk komen ze ook daadwerkelijk in actie.”
 
Opleiding
“In de opleiding wordt ook nog volop gevoetbald. Zo worden er door diverse teams nog nationale en internationale toernooien afgewerkt en speelt FC Groningen onder-17 vanmiddag (dinsdag om 15.00 uur – red.) de halve finale van het bekertoernooi tegen Feyenoord in Rotterdam.”
 
Veldonderhoud
“Na de velden op Sportpark Corpus den Hoorn wordt ook aan het hoofdveld in het Noordlease Stadion het jaarlijkse groot onderhoud verricht. De bovenlaag is er maandag (gisteren – red.) vanaf geschraapt en de komende weken wordt weer naar een nieuwe top-mat toegewerkt.”
 
“Ons veld is afgelopen seizoen door de aanvoerders van de Eredivisieploegen uitgeroepen tot de nummer 6 van Nederland. Waarom dan toch een dergelijk groot onderhoud? Het mooiste antwoord kwam van onze groundsmen, die zeiden: ‘Omdat we het nog beter willen doen!’ Dat getuigt van strijdvaardigheid en ambitie en dat zien we graag.”
 
Oefenduels
“Op zaterdag 22 juli willen we het veld weer tiptop in orde hebben voor een prachtige oefenwedstrijd in het Noordlease Stadion. Dan komt namelijk Premier Leagueclub Everton van Ronald en Erwin Koeman op bezoek. De aftrap tegen de club van de Koemannen is om 17.00 uur. Seizoenkaarthouders voor het seizoen 2017/2018 hebben bij dit oefenduel vrije toegang. Losse kaarten kosten 10 euro voor volwassenen. Jeugd geboren na 1 juli 2001 betaalt 5 euro voor een toegangskaart.”
 
Nieuw
“Vorige week hebben wij vanaf deze plaats al gemeld dat de eerste training in het nieuwe seizoen zal plaatsvinden op zaterdag 1 juli om 15.00 uur, traditiegetrouw op sportpark De Koepel in Haren. De rest van het voorbereidingsprogramma, voor zover dit nu vast staat, is hier te lezen.”
 
“Naast nieuwe spelers en stafleden zal komend seizoen ook Mischa Visser een nieuw gezicht zijn op het trainingsveld van FC Groningen. De scheidend trainer van Be Quick zal in het kader van de Cursus Coach Betaald Voetbal een jaar lang stage lopen bij de eerste selectie. Wij wensen hem hierbij veel succes!”
 
Seizoenkaartverkoop
“Inmiddels hebben wij bijna 9.000 seizoenkaarten verkocht, inclusief vijfjaarkaarthouders. Vanaf morgenochtend 10.00 uur (woensdag 31 mei – red.) komen er door het hele Noordlease Stadion prachtige plekken beschikbaar voor de seizoenkaartverkoop. Zowel online via deze website als in de FanCorner hebben belangstellenden de mogelijkheid een mooie plaats uit te zoeken.”
 
“Tussen 10.00 uur en 20.00 uur nodigen we een ieder van harte uit bij Ingang 1 van het stadion – naast de FC Groningen Experience – om onder het genot van een kopje koffie, thee of ranja te komen kijken naar de beschikbare plekken.”
 
Niet telefonisch
“Gelijktijdig is het ook online via www.fcgroningen.nl/seizoenkaart mogelijk de beschikbare plaatsen te zien en eenvoudig een seizoenkaart aan te schaffen. Het is morgen (woensdag 31 mei – red.) helaas niet mogelijk telefonisch nieuwe plekken te reserveren, aangezien we iedereen dezelfde kansen willen bieden. Naast vele andere voordelen, biedt een seizoenkaart voor het seizoen 2017/2018 dus ook vrije toegang bij de mooie oefenwedstrijd tegen Everton.”
 
Felicitaties
“Tot slot van deze nieuwsbrief willen wij vanaf deze plaats de basketballers van Energy Valley Topclub Donar feliciteren met de prolongatie van de landstitel!”
 
“Tot volgende week!”

szkrt2017-2020

Gerelateerd nieuws.

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

4 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’