string(9) "claudebot"

Oefenduels in Duitsland zonder publiek.

Donderdag 03 januari 2019 om 16:47

De eerste selectie van FC Groningen verblijft van dinsdag 8 januari tot en met vrijdag 11 januari in Duitsland. De ploeg van hoofdtrainer Danny Buijs speelt tijdens het mini-trainingskamp twee oefenwedstrijden. Op last van de Duitse autoriteiten kan er bij beide duels geen publiek aanwezig zijn.

Bij het vertrek op dinsdag vanuit Groningen reist het FC-gezelschap eerst naar Keulen, waar later op de dag 1. FC Köln de eerste sparringpartner van 2019 is. Na dat oefenduel slaat FC Groningen de tenten op in Duisburg. Daar wordt op de laatste dag van het trainingskamp de tweede oefenwedstrijd van het nieuwe jaar gespeeld. Tegenstander is dan MSV Duisburg.
 
Live verslag
Direct na het oefenduel met MSV Duisburg zal de ploeg huiswaarts keren. De afdeling communicatie zal verslag doen van het mini-trainingskamp. Als de technische faciliteiten op de speellocaties het toelaten, zullen beide oefenwedstrijden live te zien zijn via FC Groningen TV.
 
De eerste competitiewedstrijd van FC Groningen in 2019 is op zaterdag 19 januari om 20.45 uur. De tegenstander in het Hitachi Capital Mobility Stadion is Heracles Almelo.
Kaarten voor dit eerste Eredivisieduel van FC Groningen in 2019 zijn eenvoudig online te bestellen via deze website.

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’