string(9) "claudebot"

Oefenduel met SV Meppen live op DvhN.

Dinsdag 04 januari 2022 om 11:00

FC Groningen speelt donderdagmiddag (6 januari) de eerste wedstrijd van 2022. De selectie van hoofdtrainer Danny Buijs oefent om 14.00 uur in Euroborg tegen SV Meppen. De Duitse club komt uit in 3. Bundesliga en neemt halverwege het seizoen de derde plaats op de ranglijst in. Het oefenduel is donderdag niet toegankelijk voor publiek, maar Mediahuis Noord zendt FC Groningen – SV Meppen live uit op DvhN.nl, het premium kanaal van het Dagblad van het Noorden.

Later op de avond zal FC Groningen op het eigen YouTube-kanaal een ruime samenvatting uitzenden van het oefenduel, beschikbaar gesteld door Mediahuis Noord. Uiteraard zal rondom FC Groningen – SV Meppen, zoals gebruikelijk bij wedstrijden van de eerste selectie, verslag worden gedaan van de eerste wedstrijd van het nieuwe jaar op de social mediakanalen van de Trots van het Noorden.

Service
Abonnees van het Dagblad van het Noorden hebben gratis toegang tot het online kanaal op DvhN.nl. Dit is een extra mooie service omdat er vanwege de geldende coronamaatregelen nog altijd geen publiek bij sportwedstrijden aanwezig mag zijn.

suslov2

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Strijd op het Shuffleboard

1 dag geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

3 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus