string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Oefenduel met FC Emmen online uitverkocht, beperkt kassaverkoop in Rolde.

Zaterdag 16 juli 2022 om 18:58

FC Groningen oefent zondag 17 juli in Rolde tegen FC Emmen, aftrap 14.00 uur. De wedstrijd trekt een grote belangstelling van supporters waardoor de online tickets zijn uitverkocht. Op de wedstrijddag is nog een beperkt aantal kaarten te koop aan de kassa’s van Sportpark Boerbos in Rolde. Het gaat hier om de allerlaatste kaarten voor het duel.  

De oefenwedstrijd tussen FC Groningen en FC Emmen mag wederom op veel belangstelling rekenen. De Trots van het Noorden riep haar achterban de afgelopen dagen op om online tickets te kopen voor het duel. Dit zodat er bij de poorten van het Sportpark van Rolder Boys geen supporters hoeven worden teleurgesteld, wat in eerdere edities wel het geval was omdat de maximale toegangscapaciteit werd bereikt. Aan de oproep is massaal gehoor gegeven waardoor de tickets online nu zijn uitverkocht.
 
Er is een beperkt aantal kaarten (ongeveer 1.000) uitgeprint voor kassaverkoop in Rolde. De kassa’s zijn vanaf 12.30 uur geopend, de wedstrijd wordt om 14.00 uur afgetrapt. Supporters die een kaart aan een van de kassa’s willen kopen wordt verzocht zoveel mogelijk met PIN te betalen. De uitgeprinte tickets zijn de allerlaatste kaarten die beschikbaar zijn voor het duel.  Supporters die nog geen toegangskaart hebben en morgen (zondag 17 juli) wel naar Rolde afreizen lopen het risico de wedstrijd niet te kunnen bezoeken en geen toegang te krijgen tot het sportpark.

Uitvak

Gerelateerd nieuws.

17 uur geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard