Oefencampagne wordt voortgezet in Duitsland

16 juli 2021

De voorbereidingscampagne van FC Groningen gaat dit weekend verder in Duitsland. De selectie van Danny Buijs speelt vandaag (vrijdag 16 juli) en morgen (zaterdag 17 juli) oefenwedstrijden over de grens met onze oosterburen in Ankum. In het Quitt-Stadion in de Duitse deelstaat Nedersaksen zijn achtereenvolgens SC Verl en VfL Osnabrück de tegenstanders. Beide clubs komen het komende seizoen uit in de 3. Bundesliga.

De twee oefenwedstrijden in Duitsland van vrijdag 16 en zaterdag 17 juli zijn helaas niet toegankelijk voor FC-supporters. De aftrap vrijdagavond tegen SC Verl is om 18.00 uur. Zaterdagmiddag klinkt het beginsignaal in het Quitt-Stadion om 15.00 uur.
Alternatief
In samenwerking met mediapartner NDC Mediagroep biedt de Trots van het Noorden FC-supporters als alternatief de oefencampagne te volgen via een livestream op internet en samenvattingen. Voor alle supporters die een account hebben via ‘Mijn FC Groningen’ en exclusief voor de abonnees van het Dagblad van het Noorden wordt de oefenwedstrijd van FC Groningen tegen SC Verl live aangeboden. Supporters met een ‘Mijn FC Groningen’ account krijgen op de wedstrijddag per e-mail een unieke link toegestuurd om de wedstrijd te kunnen bekijken.

Quitt-Stadion2

Te volgen
Daarnaast is het verloop van alle oefenwedstrijden zoals te doen gebruikelijk uiteraard ook te volgen via de officiële social mediakanalen van de club. Na wedstrijden is er later op de dag een samenvatting te zien op het YouTube-kanaal van FC Groningen met alle hoogtepunten uit het oefenduel van die dag, beschikbaar gesteld door de NDC Mediagroep.
De oefenwedstrijd tegen VfL Osnabrück op zaterdagmiddag 17 juli wordt exclusief aangeboden aan abonnees van het Dagblad van het Noorden. Van beide wedstrijden in Duitsland komen na afloop wel gewoon samenvattingen beschikbaar via het YouTube-kanaal van FC Groningen.

Voorbeschouwing
Voor het vertrek naar Duitsland geeft hoofdtrainer Danny Buijs een update over de eerste selectie van FC Groningen.

Laatste nieuws