Oefencampagne FC voortgezet in Hannover

19 juli 2019

Twee weken voor de start van de competitie reist FC Groningen in de voorbereiding op het Eredivisie-seizoen 2019/2020 opnieuw naar Duitsland. Zaterdagmiddag treedt de ploeg van hoofdtrainer Danny Buijs aan tegen Hannover 96, dat komend seizoen uitkomt in de 2. Bundesliga.

Het oefenduel met de Duitsers begint zaterdagmiddag om 15.00 uur en wordt gespeeld in het Eilenriedestadion, waar de zogenaamde Akademie van Hannover 96 is gevestigd. De club uit Noord-Duitsland degradeerde afgelopen seizoen uit de Bundesliga. De club uit Hannover begroette deze zomer twee oude bekenden: trainer Mirko Slomka en doelman Ron-Robert Zieler, die in 2014 met de nationale Duitse ploeg wereldkampioen werd.

20190617_Pressefoto_Zieler-Slomka

Weerzien Benschop
Met Charlison Benschop keert er zaterdagmiddag nog een bekend gezicht terug in Hannover. De nieuwe spits van FC Groningen tekende medio 2015 een driejarige overeenkomst bij de Noord-Duitsers.
FC Groningen vertrok vrijdagmiddag al richting Hannover. Hoofdtrainer Danny Buijs kan tegen 96, zoals de club in de volksmond wordt genoemd, beschikken over een nagenoeg complete selectie. Alleen Samir Memisevic, Jannik Pohl en keeper Jan Hoekstra blijven in Groningen achter omdat ze niet wedstrijdfit zijn.

Akademie Hannover

Laatste nieuws