Oefencampagne eerste selectie live te volgen

1 juli 2021

Supporters van FC Groningen en alle andere voetballiefhebbers kunnen alle oefenwedstrijden van het eerste elftal in aanloop naar het seizoen 2021/2022 live volgen. De Trots van het Noorden heeft met NDC Mediagroep een samenwerking gesloten over het uitzenden van de oefencampagne van de selectie van hoofdtrainer Danny Buijs.

Voor alle supporters die een account hebben via ‘Mijn FC Groningen’ en exclusief voor de abonnees van het Dagblad van het Noorden worden de zeven oefenwedstrijden van FC Groningen live aangeboden. Supporters met een ‘Mijn FC Groningen’ account krijgen op de wedstrijddag per email een unieke link toegestuurd om de wedstrijd te kunnen bekijken.

Omdat bij een (groot) deel van de voorbereiding nog geen publiek aanwezig kan zijn, heeft FC Groningen alles in het werk gezet om de oefencampagne toch te kunnen aanbieden aan de achterban. NDC Mediagroep heeft zich als partner van de voorbereiding verbonden aan FC Groningen.

Samenvattingen
Daarnaast is het verloop van alle oefenwedstrijden zoals te doen gebruikelijk uiteraard ook te volgen via de social mediakanalen van de club. Na wedstrijden is er later op de dag een samenvatting te zien op het YouTube-kanaal van FC Groningen met alle hoogtepunten uit het oefenduel van die dag, beschikbaar gesteld door NDC Mediagroep. FC Groningen is heel blij dat NDC Mediagroep de productie van alle oefenwedstrijden voor haar rekening neemt. Hierdoor kan de club tóch de oefencampagne bij de mensen thuis brengen.

NDC Mediagroep
Uitkomst van de goede gesprekken met NDC Mediagroep is dat twee oefenduels exclusief worden aangeboden aan abonnees van het Dagblad van het Noorden. Het gaat om de oefenwedstrijd tegen het Duitse VfL Osnabrück op zaterdagmiddag 17 juli, aftrap 15.00 uur en de afsluitende oefenwedstrijd van FC Groningen in eigen stadion in het weekend van 6/7/8 augustus. Voor die laatste wedstrijd van de oefencampagne van FC Groningen – waarvoor nog geen tegenstander en datum is vastgesteld – geldt dat supporters hierbij aanwezig kunnen zijn. Van beide wedstrijden komen na afloop wel gewoon samenvattingen beschikbaar via YouTube, net zoals van de vijf overige oefenduels die dus tevens live te volgen zijn voor alle supporters die een account hebben via ‘Mijn FC Groningen’ en exclusief voor de abonnees van het Dagblad van het Noorden.

20200821VolendamGroningen055

Programma voorbereiding seizoen 2021/2022 (onder voorbehoud)
Zaterdag 3 juli                  15.00 uur            Pelikaan S – FC Groningen, locatie VEV’67 in Leek (besloten)
Vrijdag 9 juli                     19.00 uur            FC Groningen – FC Emmen, locatie Sportpark Noord-West (besloten)
Vrijdag 16 juli                   18.00 uur            SC Verl – FC Groningen, locatie Quitt-stadion in Ankum 
Zaterdag 17 juli                15.00 uur            VfL Osnabrück – FC Groningen, locatie Quitt-stadion in Ankum
Vrijdag 23 juli                   18.00 uur            FC Groningen – Heerenveen, locatie Rolder Boys (besloten)
Zaterdag 31 juli                15.30 uur            Borussia Mönchengladbach – FC Groningen, locatie Borussia-Park
Weekend 6/7/8 augustus  tijd n.n.b.            FC Groningen – tegenstander n.n.b., locatie stadion

Laatste nieuws