Nu te bestellen: FC Groningen mondmaskers!

25 juni 2020 / vandaag

FC Groningen Merchandise breidt haar assortiment uit met FC Groningen mondmaskers. De Trots van het Noorden vroeg afgelopen week aan de supporters om een favoriet te kiezen uit drie voorgestelde ontwerpen. De twee populairste FC Groningen mondmaskers zijn vanaf heden te bestellen middels een pre-order in de webshop. Ideaal voor supporters die in het nieuwe seizoen onder voorwaarden weer in het stadion aanwezig mogen zijn.

Mondkapjes

Het dragen van mondmaskers is inmiddels verplicht in het openbaar vervoer en in verschillende landen om ons heen. Iets om rekening mee te houden wat betreft de zomervakantie. En dan kun je maar beter een tof exemplaar van je favoriete club hebben die ook nog eens Europees gecertifieerd is.
 
Drie ontwerpen
De supporters van FC Groningen konden afgelopen week kiezen uit drie ontwerpen en kozen massaal (49% van de stemmen) voor het exemplaar met de uiting van een Trots van het Noorden-vlag. Ook de populaire nummer 2, het donkere exemplaar met de clubnaam erop, wordt geproduceerd.
 
Het mondmasker is gecertificeerd, beschikt over een antibacteriële katoenen binnenlaag, heeft zachte elastieken en is daardoor niet irriterend achter de oren. De mondmaskers zijn tevens wasbaar en daardoor gemakkelijk her te gebruiken.
 
Pre-order
Het FC Groningen mondmasker is binnenkort verkrijgbaar in de FanCorner en via een pre-order alvast te bestellen de Webshop van FC Groningen. De mondmaskers kosten €7,95 per stuk. De eerste levering van de mondmaskers die in de pre-order worden wordt besteld, wordt in week 28 (de week van 6 juli) verwacht.

BESTEL HIER DE MONDMASKERS

Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws