November vol activiteiten Trainen als een Prof

28 oktober 2020 / vandaag

Hoewel de wedstrijden bij de clubs aangesloten bij ons Amateurconvenant voorlopig helaas stilliggen, mag FC Groningen gelukkig verschillende voetbalactiviteiten voor de jeugd blijven organiseren. FC Groningen Trainen als een Prof heeft ook in november diverse activiteiten op de agenda staan voor voetballers én keepers. Prachtig voor kinderen die willen ervaren hoe het is om te trainen als een FC Groningen-prof. Blijf in beweging met FC Groningen en meld je aan voor één van de activiteiten. 

Jonge keepers worden tijdens de Trainen als een Prof Keepersdagen onder handen genomen door specialisten van de club – de keepertrainers uit de Opleiding – en de eigenaar/oprichter van keepersschool ‘Onder de lat’.

Op vier zondagochtenden in november trainen keepers in sessies van anderhalf uur op Sportpark Corpus den Hoorn onder professionele begeleiding. Hard trainen, veel plezier maken en bovenal op een professionele manier werken aan om de ontwikkeling als keeper te stimuleren. Keepers tot en met achttien jaar kunnen zich deze week nog aanmelden voor de Trainen als een Prof Keepersdagen. 

keeperstraining-nieuw

Voor voetballers organiseert FC Groningen Trainen als een Prof in de maand november vijf trainingsdagen op Sportpark Corpus den Hoorn. Iedere zondag in de maand november staat een ander thema centraal. Zo leren de kinderen; Dribbelen en passeren als Robben, Scoren als Balk, Verdedigen als Itakura, Omschakelen als Matusiwa en Passen en aannemen als Van Kaam. Vijf unieke trainingen die de deelnemers handvatten reiken om zich optimaal te ontwikkelen en te verbeteren.
 
De Trainen als een Prof trainingsdagen zijn voor kinderen van 6 tot en met 14 jaar. Een training duurt 120 minuten van 09.30 uur tot 11.30 uur op zondagochtend en er wordt in groepen van maximaal 12 deelnemers getraind. Hierdoor krijgt iedere deelnemer veel persoonlijke aandacht van de trainers. Meld je nu nog aan en doe komende zondag 1 november al mee met de eerste van vijf schitterende trainingsdagen. Ook in coronatijd blijf je met FC Groningen in beweging en verbeter je je voetbalskills! Aanmelden kan via deze link.

trainingsdagen-nieuw
Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws