Noordtribune Helpt in actie voor Voedselbank

1 april 2020 / vandaag

De actie Noordtribune Helpt, die vrijdag 20 maart door supporters werd gelanceerd, zet zich momenteel hard in voor de Voedselbank in de regio Groningen. Met twee busjes die door FC Groningen beschikbaar zijn gesteld en in totaal 47 beschikbare vrijwilligers, worden tientallen routes afgelegd om voedsel rond te brengen in Stad en Ommeland.

Deze week werden op die manier maar liefst 22 routes gereden door vrijwilligers die FC-busjes ter beschikking hebben, die normaal gesproken worden gebruikt om jeugdspelers uit de regio van huis naar het TopsportZorgCentrum en hun school te vervoeren.

De eerste samenwerking met de Voedselbank liep voor beide partijen tot volle tevredenheid, zodat de komende drie zaterdagen ook volop gereden gaat worden met boodschappentassen vol eten en drinken voor personen en gezinnen die aanspraak maken op hulp van de Voedselbank. Daarnaast zijn de vrijwilligers en busjes op andere dagen ook beschikbaar voor hulp bij boodschappen of andere dringende zaken tijdens de coronacrisis.

Noordtribune Helpt
Kunt u hulp gebruiken of kent u iemand die hulp kan gebruiken bij boodschappen of andere dringende zaken? Ga dan naar de website www.noordtribunegroningen.nl en vul daar de vraag in zodat de supporters telefonisch contact kunnen opnemen.

Voor de gezondheid en veiligheid van een ieder wordt fysiek contact gemeden. Geld voor boodschappen kan worden betaald via een Tikkie of worden overgemaakt. De bezorging gebeurt eveneens contactloos. Een gift doen om benzine en eventuele overige kosten te dekken, kan eveneens via www.noordtribunegroningen.nl.

voedselbank-noordtribune
Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws