string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Noordlease, Bos Incasso en DAS blijven aan FC Groningen verbonden.

Woensdag 13 juli 2011 om 15:05

Met ingang van het seizoen 2011/2012 heeft FC Groningen in de vorm van hoofdsponsor Essent en Energy Valley twee nieuwe tenuesponsors. De drie voormalige tenuesponsors blijven ook als sponsor aan de club verbonden en zorgen middels een vruchtbare samenwerking voor continuïteit.

Noordlease was de afgelopen vier seizoenen als hoofdsponsor aan FC Groningen verbonden en de leasemaatschappij zal komend seizoen ook nadrukkelijk zichtbaar blijven als zakelijk partner van de club, onder meer op het gebied van duurzame mobiliteit.
De beide rugsponsors van het afgelopen seizoen blijven eveneens nadrukkelijk in beeld. Bos Incasso wordt als maatschappelijk partner aan de FC gelieerd. DAS zal als grote landelijke speler ook sponsor blijven in Euroborg. Zo zullen Bos Incasso en Das vermeld blijven op de perswanden.
De club is uiteraard zeer verheugd met de continuïteit in de sponsorovereenkomst met de drie genoemde bedrijven. Commercieel manager Robbert Klaver: “We hebben in de afgelopen jaren een prima verhouding opgebouwd met Noordlease, Bos Incasso en DAS en zijn blij dat we deze vruchtbare samenwerking kunnen voortzetten.”

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’