string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Noorderbrug voor de vierde keer in Euroborg.

Maandag 07 maart 2011 om 17:32

De Noorderbrug kwam afgelopen vrijdag voor de vierde keer naar Euroborg. In samenwerking met Familiehotel Paterswolde (Fletcher Hotels) en FC Groningen organiseerde de afdeling ondersteuning bij sport en vrijetijdsbesteding een rondleiding voor vijftien cliënten in Euroborg.

Omdat de training vanwege de nachtvorst een uur later begon, werd er wat geschoven met het programma, maar dat werd in samenwerking tussen de partijen allemaal soepel opgelost. Allereerst was er een rondleiding met het vertrouwde gezicht van Marjan, die elk jaar de gastvrouw is. Daarna werd op het TCV-veld de training van het eerste elftal bijgewoond. Het zonnetje scheen weer heerlijk en dus waren de omstandigheden uitstekend.
Na terugkeer in het stadion stond een uitgebreide lunch te wachten. Na dit heerlijke maal kwam directeur Hans Nijland de groep bezoeken en blikten we vooruit op het duel met Heracles Almelo. De Noorderbrug hoopt in 2012 het eerste lustrum van dit evenement te vieren in Euroborg. Ook de vierde keer leverde een perfecte dag op voor alle vijftien deelnemers.

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard