string(9) "claudebot"

Noordelijke derby’s centraal in FCG TV.

Dinsdag 13 september 2011 om 10:00

FC Groningen TV kijkt vanavond, dinsdag 13 september, onder meer terug op de teleurstellende 3-0 nederlaag tegen sc Heerenveen.

Programmamakers Emiel Venema en Jos Schoenmaker gingen zondagochtend op bezoek bij John Schurer, de voorzitter van de Supportersvereniging FC Groningen, en reden achter hem aan naar het Abe Lenstra Stadion. Daar werd Schurer gedurende de wedstrijd in het uitvak gevolgd door de camera van Schoenmaker. Zo was Schurer getuige van het debuut voor FC Groningen van David Texeira.
Trainer Pieter Huistra, Virgil van Dijk, Tim Sparv en Maikel Kieftenbeld kijken terug op de verloren derby en leggen uit waarom FC Groningen tekort kwam tegen de westerburen.
De beloften van de FC maakten de nederlaag gisteravond weer een beetje goed door de beloften van Heerenveen/Emmen met 4-0 te verslaan. David Texeira wist met zijn eerste goal in het shirt van FC Groningen de score te openen. Door toedoen van de zeer harde wind werd het doelpunt van de Uruguyaan nog bijna gemist door de camera.
Tot slot is in FC Groningen TV de wekelijkse nieuwsbrief van Hans Nijland te zien.
FC Groningen TV wordt vanavond om 18.00 uur uitgezonden op Eredivisie Live 1. De herhaling is om 22.50 uur. FCG TV is vanavond ook te zien op Eredivisie Live 2 om 18.55 uur, 20.55 uur en 22.55 uur. Woensdag zijn er herhalingen om 11.30 uur en 14.15 uur op EL 1.
De items uit FC Groningen TV zijn ook terug te zien op deze site: http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ en op YouTube: www.youtube.com/fcgroningentv. Volg FC Groningen ook op Twitter: www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Strijd op het Shuffleboard

2 dagen geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

4 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus