string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Nog zes opstapplaatsen beschikbaar.

Donderdag 16 april 2015 om 18:15

Seizoenkaarthouders, die nog geen kaart hebben aangeschaft voor de bekerfinale, kunnen op dit moment nog kiezen voor zes opstapplaatsen in het Ommeland. Alle beschikbare omwisselbiljetten voor opstapplaatsen in de Stad zijn inmiddels uitverkocht.

In een vroegtijdig stadium heeft FC Groningen een analyse gemaakt van de spreiding van het aantal seizoenkaarthouders en ClubCardhouders in de regio. Bij het vaststellen van de opstapplaatsen heeft FC Groningen daarnaast rekening gehouden met de beschikbaarheid van locaties, de infrastructuur en de spreiding over Stad en Ommeland. Op basis hiervan is de club in overleg gegaan met diverse lokale overheden voor toestemming voor het gebruikmaken van deze opstapplaatsen. Vandaag, donderdag 16 april, heeft FC Groningen samen met vervoerspartner Arriva Touring een inspectieronde gemaakt langs alle opstapplaatsen.
Ommeland
Er geldt voor elke opstapplaats een maximumcapaciteit. Vanmiddag is de laatste opstapplaats in de Stad (op Zernike) uitverkocht geraakt.  Op dit moment kan ui de volgende opstapplaatsen een keuze worden gemaakt:
– Assen (bedrijventerrein Assen Noord, Duitslandlaan)
– Delfzijl (wegrestaurant Schipper, Zeesluizen 2)
– Drachten (Sligro, Dopperlaan 1)
– Hoogeveen (P+R Stationsplein)
– Veendam (Jan Salwaplein en Aquapark)
– Winschoten (Bovenburen 104B)
Aantal kaarten
Er was wat reuring omtrent het exacte aantal kaarten, dat aan beide finalisten was toegewezen. Woensdagmiddag is door de KNVB bevestigd dat beide clubs evenveel kaarten konden afnemen: 18.000.
De laatste dagen wordt ons vaak de vraag gesteld wat het aantal kaarten is dat komende dinsdag (21 april) nog beschikbaar zal zijn voor ClubCardhouders van FC Groningen. Hiervan kan geen inschatting worden gemaakt, ook omdat de verkoop voor seizoenkaarthouders nog loopt.
Communicatie
Houd de officiële communicatiekanalen van FC Groningen dus in de gaten!
Volg FC Groningen via deze website, via www.facebook.com/fcgroningen en www.twitter.com/fcgroningen en kijk op:

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’