string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

‘Nog volop kaarten voor herstart competitie’.

Dinsdag 15 januari 2013 om 14:32

In de 412de nieuwsbrief namens directie en management blikt algemeen directeur Hans Nijland terug op het trainingskamp en vooruit naar de tweede seizoenshelft. Ook neemt hij de agenda door voor de komende periode.

“Afgelopen zaterdag zijn selectie en staf uit Spanje teruggekeerd na een geslaagd trainingskamp. De omstandigheden in Oliva waren prima, een groot contrast met de weersomstandigheden nu hier in Nederland. Vanwege de vorst werd er zowel gisteren (maandag – red.) als vandaag (dinsdag – red.) op het kunstgrasveld van Sportpark de Koepel in Haren getraind. Mogelijk wordt de selectie tot aan het thuisduel met FC Utrecht gedwongen op deze ondergrond te trainen, al staat er voor vrijdag een training in het stadion gepland. De herstart van de competitie is voor FC Groningen zondagmiddag om 12.30 uur.”
Korting
“Voor deze eerste competitiewedstrijd na de winterstop zijn nog volop kaarten verkrijgbaar via de bekende verkoopkanalen, zoals deze website, de Fanshop in Euroborg en de voorverkooppunten van TicketBox/Primera. Er gelden bij de aanschaf van kaarten geen beperkingen.”
“Vanaf deze eerste thuiswedstrijd na de winterstop geldt bovendien een korting van 5 euro voor jeugd geboren na 31 december 1998. Leden van de FC Groningen Junior Club hebben per e-mail een kortingscode ontvangen voor nog eens 5 euro en kunnen zondag al vanaf 8 euro een kaart aanschaffen. Volwassenen betalen 18 euro voor een kaartje in Vak OO/PP. Overigens zullen als uitvloeisel van onze voormalige samenwerking met Ameland zondag jeugdleden van amateurvereniging Geel Wit aanwezig zijn bij het duel met FC Utrecht.”
Spandoeken
“In ons streven bij thuiswedstrijden nog meer sfeer aan te brengen in Euroborg zal er zondag een proef worden gehouden met een constructie om spandoeken op te hangen in Euroborg voor vak G. Vanuit de Klankbordgroep bestond al langer de wens om door middel van spandoeken het stadion bij wedstrijden nog meer aan te kleden en daarmee ook nog meer sfeer te creëren. Door de constructie van ons stadion was dit tot nu toe nog niet mogelijk, maar we gaan kijken of we tóch een manier kunnen vinden om weer meer spandoeken in ons stadion te krijgen.”
Beloften
“Vijf spelers van de Beloften-kern waren afgelopen week mee op het trainingskamp van de eerste selectie. Morgenmiddag (woensdag – red.) om 15.00 uur speelt Jong FC Groningen een oefenwedstrijd tegen Jong AZ. Het duel wordt gespeeld op het hoofdveld van VV Actief in Eelde. De toegang is gratis. Volgende week maandag hervat de ploeg van trainer Dick Lukkien de competitie met een uitwedstrijd tegen Jong PSV.”
Barcelona
“Als de weersomstandigheden het toelaten hervatten ook de oudste jeugdteams komend weekend de competitie. De jeugdtrainers van onze RVO FC Groningen/Cambuur verblijven sinds zaterdag met hoofd jeugdopleiding Peter Jeltema in Barcelona en lopen daar enkele dagen stage bij de jeugdopleiding van de befaamde Catalaanse club. Oud FC- én Barcelona-speler Ronald Koeman heeft hierin een bemiddelende rol gespeeld en we zijn hem hiervoor zeer erkentelijk. We zijn zeer vereerd dat de Spaanse topclub uit vele van dergelijke verzoeken onze aanvraag heeft gehonoreerd. Woensdag keert het gezelschap met een schat aan bagage terug uit Barcelona.”
Toost
“Gisteravond (maandag – red.) werd in de Essent Lounge in Euroborg de Nieuwjaarsreceptie van de Businessclub gehouden. Zo’n vierhonderd sponsorrelaties waren hierbij aanwezig om een toost uit te brengen op het jaar 2013. Op deze bijeenkomst hebben we nogmaals melding gemaakt van onze ambitie medio 2015 een nieuw trainingscomplex op Corpus den Hoorn in gebruik te willen nemen.”
E-Boxx
“Na de succesvolle formules van de Vastgoed Lounge en Energy Valley Topclub zal zondagmiddag de E-Boxx officieel in gebruik worden genomen. In deze sociëteit komen bedrijven samen, die zich bezig houden met internet, media en marketing. Vandaag (dinsdag – red.) is ook officieel de bijbehorende website gelanceerd: www.e-boxx.nl.”
Nieuw
“Vanaf morgen (woensdag – red.) zal Janine Janssens bij FC Groningen de nieuwe personeelsfunctionaris zijn. Edwin Froma zal per 1 februari aanstaande bij de club beginnen in de nieuwe functie van marketeer. Gisteren (maandag – red.) was voor Dian de Bruijn zijn eerste werkdag bij FC Groningen als nieuwe veiligheidscoördinator.”
Takje Toernooi
“Zaterdag wordt vanaf 17.00 uur in Sporthal Lewenborg de achtste editie van het jaarlijkse Takje Toernooi gespeeld. Dit zaalvoetbaltoernooi is vernoemd naar FC Groningen-supporter Emiel ‘Takje’ Branbergen, die op 13 januari 2005 op 20-jarige leeftijd aan een spierziekte overleed. De opbrengst van het inschrijfgeld komt ten goede aan de Vereniging Spierziekten Nederland.”
Forum
“Zaterdagavond zal ik in Amsterdam plaatsnemen in een forum op de zogenaamde ‘buitendag’, een reünie ter ere van het 22ste lustrum van GSAVV Forward. Naast ondergetekende maken ook Maarten Oldenhof (voormalig directeur van Ajax – red.) en Arno Vermeulen (chef voetbal bij de NOS – red.) deel uit van het forum, dat onder leiding zal staan van Henk Uildriks.”
“Volgende week maandagavond zal ik spreken op een seminar genaamd ‘Ondernemen is Topsport’ in Hotel Faber te Hoogezand. Op deze avond worden onder meer fondsen geworven voor een Cruijff Court.”
Speciale gast
“Aanstaande zondagmiddag begroet de FC Groningen Junior Club een jeugdige Groningen-supporter die uit Utrecht komt. Een vriend van de familie vond het zo bijzonder dat iemand geboren en getogen in Utrecht fan kan zijn van FC Groningen en nam daarom contact op met de club. Na het horen van dit leuke verhaal is de jongen uitgenodigd de wedstrijd tegen FC Utrecht bij te wonen.”
Uitverkoop
“In de Fanshop van FC Groningen in Euroborg is er uitverkoop van alle Kluppkleding (30% korting – red.). Daarnaast is er een korting op diverse artikelen uit de merchandise, oplopend tot 70%. De slogan is de komende maanden: ‘Op = Op naar de nieuwe Fanshop!’”
Voetbalkamp: vierde editie
“Komende zomer wordt voor de vierde keer een FC Groningen Voetbalkamp gehouden, opgezet door het Organisatiebureau FC Groningen. Inschrijven voor de week van 8 tot en met 12 juli op de velden van vv GOMOS in Norg is mogelijk voor kinderen van 8 tot en met 14 jaar via onderstaande link.”
“Tot volgende week!”

Gerelateerd nieuws.

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

4 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’