string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Nog volop kaarten in de vrije verkoop.

Vrijdag 10 september 2010 om 12:10

Komende zondagmiddag om 16.30 uur trapt FC Groningen in Euroborg af tegen FC Utrecht. Voor het duel zijn nog volop kaarten te koop via deze website, in de Fanshop en bij de verkooppunten van TicketBox. Een ClubCard is niet nodig bij de aanschaf. Er is volledig vrije verkoop. De kassa's openen zondag om 15.00 uur.

Trainer Pieter Huistra blikt vooruit op de derde thuiswedstrijd van het seizoen 2010/2011: “Het wordt een interessante wedstrijd omdat er twee ‘voetballende’ ploegen tegenover elkaar staan. Wij kennen de kwaliteiten van de tegenstander, maar gaan zoals gebruikelijk uit van onze eigen kracht en filosofie. Daarbij hopen we natuurlijk weer op de interactie met onze twaalfde man. Die kan van doorslaggevende betekenis zijn in een duel tussen twee directe concurrenten.”
Middenvelder Tom Hiariej zag al diverse duels van de komende tegenstander: “Drie totaal verschillende wedstrijden. FC Utrecht is een degelijke ploeg met gevaarlijke jongens voorin, een middenveld gebouwd rond Silberbauer en ook een sterk centraal duo. Behalve Heerenveen en ik denk ook Feyenoord is Utrecht één van onze concurrenten in de strijd om de play-offplaatsen. We zijn tot nu toe aardig op weg en proberen deze lijn vast te houden.”
Trainer Ton du Chatinier van FC Utrecht, die op de eigen clubwebsite aangeeft dat ervoor gewaakt moet worden dat de aandacht niet teveel op de Europese wedstrijden belicht de tegenstander: “FC Groningen heeft een goede ploeg met een nieuwe trainer. Hij heeft een nieuw systeem ingepast, er is een aantal nieuwe spelers en enkele jongens vallen op dit moment buiten de boot. Huistra heeft nu hetzelfde als wat ik vorig seizoen had. Als nieuwe trainer in de Eredivisie word je gewikt en gewogen, zoals dat zo mooi heet, dat is even wennen.”

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard