string(9) "claudebot"

Nog seizoenkaarten beschikbaar op Tonny van Leeuwen-tribune.

Dinsdag 09 juni 2015 om 16:13

Begin juni is de eerste lichting seizoenkaarten bezorgd bij de nieuwe seizoenkaarthouders en personen waarvan de seizoenkaart een wijziging heeft ondergaan in vergelijking met het seizoen 2014/2015. Ook is het grootste deel van de 5-jaarkaarten inmiddels bij de nieuwe eigenaren op de mat gevallen.

Seizoenkaarthouders die hun plek ongewijzigd hebben verlengd, ontvangen GEEN nieuwe pas en dienen de oude pas in 2015/2016 te blijven gebruiken. Dus indien iemand geen nieuwe seizoenkaart ontvangt en wel heeft verlengd, dan blijft de huidige pas ook voor komend seizoen geldig.
5-jaarkaart
De circa 700 nieuwe 5-jaarkaarthouders zullen allemaal een nieuwe pas ontvangen met het oog op 2015/2016 en dienen deze in ieder geval ook in het daaropvolgende seizoen 2016/2017 te blijven gebruiken. 5-jaarkaarten geven recht op toegang tot alle thuiswedstrijden in de periode juli 2015 tot en met juni 2020, dus ook de KNVB-bekerwedstrijden, play-offs en Europa League.
Southampton en JCS
Supporters die uiterlijk maandag 22 juni hun seizoenkaart bestelden, komen in aanmerking komen hun eigen plek te reserveren voor de oefenwedstrijd tegen Southampton op zaterdag 18 juli (aanvang 14.30 uur). De verkoop begint op woensdag 1 juli om 9.00 uur. Ook de verkoop voor de Johan Cruijff Schaal start woensdag 1 juli om 9.00 uur.
Het blijft elke werkdag van 10.00 uur tot 17.30 uur en op zaterdagen van 10.00 uur tot 17.00 uur mogelijk de FanCorner te bezoeken en een kijkje te nemen in het stadion. Voor de Tonny van Leeuwen-tribune is de keuze in vakken nog vrij beperkt, maar er zijn op dit moment nog wel seizoenkaarten beschikbaar voor ‘Ingang 1’.
Online
Ook online kan er een seizoenkaart worden gereserveerd via de onderstaande link. Een seizoenkaart geeft komend seizoen het recht met voorrang en korting de eigen plek op te waarderen voor de drie Europese thuiswedstrijden in het najaar van 2015. En dat wil je toch niet missen?!
Iedereen wordt na reservering verzocht goed te kijken naar de uiterste betaaldatum voor de seizoenkaart(en) die zijn besteld. Indien deze datum wordt overschreden, komt de reservering van de stoel te vervallen en uiteindelijk weer terug in de vrije verkoop.
Jeugdkorting
Komend seizoen geldt er een jeugdkorting van liefst 100 euro voor alle vakken in Euroborg. Een seizoenkaart voor jeugd geboren vanaf 1 januari 2000 is daardoor reeds verkrijgbaar vanaf 109 euro, bijvoorbeeld op de Koeman Tribune die dienst doet als familietribune.
Komend seizoen speelt FC Groningen elf van de zeventien thuiswedstrijden in de Eredivisie op zondagmiddag. Driemaal wordt zaterdagavond gespeeld, tweemaal op vrijdagavond en één keer midweeks. De drie Europese thuiswedstrijden in het najaar van 2015 zijn telkens op donderdagavond.

Gerelateerd nieuws.

6 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’