string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Nog gehele dag kaartverkoop; kom vanavond vroeg naar Euroborg!

Woensdag 04 november 2015 om 17:16

Er zijn nog kaarten voor FC Groningen – FC Slovan Liberec, de cruciale wedstrijd in de UEFA Europa League van vanavond in Euroborg. Er is sprake van vrije verkoop. De kassa’s en het stadion openen donderdagmiddag 5 november om 17.30 uur. De wedstrijd begint om 19.00 uur.

Voor de Tonny van Leeuwen Tribune (Ingang 1) loopt de verkoop het hardst en wordt geadviseerd in de voorverkoop tickets aan te schaffen. Momenteel zijn er nog honderd kaarten voor de Tonny van Leeuwen Tribune. Kosten zijn 27 euro per stuk. Kaarten voor de andere twee tribunes, de Piet Fransen Tribune en de Koeman Tribune, zijn eveneens voor 27 euro per stuk te koop.
De FanCorner bij Euroborg is vandaag geopend tot 17.30 uur. De kassa’s bij Ingang 2 openen vervolgens om 17.30 uur. Verder zijn er overdag tickets te koop bij de 33 FC Primera’s in Stad en Ommeland. Via deze website is online verkoop tot de start van de wedstrijd. In alle gevallen gelden er geen beperkingen en is sprake van vrije verkoop.
Kom op tijd!
Kaart of (nog) geen kaart? In verband met de te verwachten (verkeers)drukte op de ‘doordeweekse’ donderdag is het verstandig zeer tijdig naar Euroborg af te reizen. Het stadion opent om 17.30 uur en de wedstrijd begint stipt om 19.00 uur.

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard