string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Nog een aantal Business Seats beschikbaar.

Maandag 18 augustus 2008 om 11:56

De afdeling Commerciële Zaken is druk bezig met een zorgvuldig opgesteld stappenplan om de uitbreiding van het business gedeelte in goede banen te leiden.

Business Seats
De huidige businessclubleden worden benaderd voor gewenste verplaatsingen en bedrijven op de huidige wachtlijst worden uitgenodigd voor het uitkiezen van nieuwe stoelen. Daarnaast wordt ook het overige bedrijfsleven warm gemaakt voor de nieuw ontstane zakelijke mogelijkheden bij FC Groningen. Er zijn op dit moment nog plekken te verkrijgen!

LED Boarding reclamesysteem
FC Groningen introduceert het komende seizoen in samenwerking met Stadium Impact een nieuw LED Boarding reclamesysteem. Langs de gehele lange zijde en de helft van de beide korte zijden van het veld (in totaal 216 meter), verschijnt de LED Boarding, dus op gegarandeerde Tv-posities met een hoge attentiewaarde. Ook zal dit systeem de professionele uitstraling van het stadion ten goede komen.
Meer informatie over een Business Club lidmaatschap of reclame-uitingen op het LED Boarding reclamesysteem kunt u opvragen bij de afdeling Commerciële Zaken van FC Groningen. 

De afdeling is te bereiken op het telefoonnummer 050 – 5878784 of per email via commercie@fcgroningen.nl Meer informatie over sponsormogelijkheden bij FC Groningen 

Gerelateerd nieuws.

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

4 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’